- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Szerintem minden ceg ezt csinalja mert nagyobb terulethez nem kell mas csak nagyobb akku.
Kijelzo tok felesleges egy robotra ha wifi wan mindent onna allitasz. Az enyemen van egy led harom szinnel meg harom gomb. start,home, ok.
Amit meg eltudok kepzelni hoyg nem a feltoltes, merules szeint inditja allitja a szoftver hanem program szerint, es ez is kulonbozik . Amikor mertem a worx 500at meglepodtem hoyg percre pontosan 1 orat ment es egy orat toltott. heteken keresztul. biztos hoyg nemelyik menet alatt tobbszor megy neki valaminek erolkodes miatt nem egyforman merulnek.De alenyeg az hoyg mindegyik robot levagja a fuved, megveszed telepited aztan ezeket el fogod felejteni. Szerintem fontos a wifi, elakadast jelzes miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ninebot by Segway F25E II
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Szerszámcsomag + szerszámos láda
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest