Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
Le lehet szokni. ( Annak nincs értelme, hogy hirtelen abbahagyd, fokozatosság kell. )
(#48) Eagl3 : Maximálisan egyetértek veled. Semmi értelme a füvet, mint alternatívát emlegetni.
-
pro70
senior tag
Hagyd, ne húzd fel magad
..Mindenki úgy segít ahogy tud...gondolom azért esküszik erre, mert ő így csinálná, esetleg csinálja
lanw
Azt mondom koma, nagyon csúnyán bsszál be...persze ne minden nap
...Hétközbe sportolj és ha jön a szombat, adjál az érzéseknek...így csinálom én is és nem kell rivotril...igaz krva szarul vagyok most is
-
Eagl3
veterán
-
Goose-T
veterán
Minden leszokás fájdalommal jár. Ha le akarsz szokni, akkor egy kis ideig el kell viselned ezt a fájdalmat, hidd el, pár hét alatt elmúlik. Ha nem akarsz leszokni, akkor idővel olyan leszel, amilyeneket én szoktam látni a feleségem munkahelyén, amikor érte megyek. Üveges tekintettel mászkáló fogalmatlan, begyógyszerezett zombik.
-
Goose-T
veterán
A feleségem pszichiátrián dolgozik, ott is ilyen szerencsétlenek vannak. Ne akarj odakerülni, csak ennyit mondok. Ha van elég akaraterőd, akkor le tudsz szokni magadtól is. Az edzésen meg ne a gyúrást értsd, hanem csinálj valami rendes sportot, ahol az oxigéntől dús vér át tudja járni a testedet.
-
pro70
senior tag
Főként "elszállós" dallamok és kiállások jellemzik. Sok dallam és hangszer található benne. A kiállások gyakran a legszebb, legsikeresebb szimfonikus szerzeményeket juttathatja eszünkbe, csak itt nem vonós, fúvós, (élő) szimfonikus hangzásvilágot használnak, hanem a legfülbemászóbb szintetikus már-már űrutazást idéző lágy hangszerelést
Ne haragudj, végem van...
-
lanw
aktív tag
válasz
runner 125 #28 üzenetére
Érdekes,mert sosem altatott inkább csak zombit varázsolt belőlem..A kedvencem amikor nem tudod mennyi 7*7...VICC
-
banhammer
veterán
válasz
Winner_hun #29 üzenetére
Nincs egy értelmes gondolatod.
Le vagy lassulva.
Kb. úgy néz ki az ember mintha a legmélyebb álmából zavarták volna fel és azt se tudja fiú vagy lány. -
runner 125
nagyúr
Erről a gyógyszerről középiskolás éveim jutnak eszembe, amikor úgy 4-5 volt osztálytársam bevett 2-3 szemmel tanítási időben mer' jó buli, s egész nap folyt a nyáluk, azt sem tudták hol vannak. Volt is belőle jó nagy balhé.
-
kenwood3
addikt
Hagyd abba! Jobb lesz hidd el nekem
Én is szedtem 1 fél évig kb, sajnos szükségem volt rá . Amíg szedtem egyebet se csináltam, csak aludtam tőle, akár napi 16-18 órát is. Én paroxat-ot szedtem mellé, az tényleg segített valamennyit, de a rivotril csak aludni volt jó, semmi másra
Aztán kb 5-6 hónap után meguntam és abbahagytam mind a kettőt és pszichopatához (pszichiáter
) se mentem többet . Köszi azóta jól vagyok, vagyis lelkileg.
gonosz off: Lauda és pro70 haveromnak meg azt tanácsolom, hogy ők meg sürgősen kezdjék el
-
Majd ha veszelybe kerulsz Te is megadnal barmit, hogy egeszseges maradhass. Csak ha keson kapcsolsz, akkor megszivtad, orokre. Csak rajtad mulik mit akarsz. Hagyd abba azt a hulye tabit es jarj el futni, edzeni, teniszezni, mashogyan ebbol nem fogsz kijonni. Nekem amugy tok mindegy mit csinalsz, de valamiert azt erzem, hogy segitsegre vagysz, kulonben nem nyitottad volna a bejegyzest sem.
-
pro70
senior tag
Együtt van vele, elvette...2 gyerek is született, ha nem tévedek
Ez a pár fiatal akiket "ismerek", sajnos az amphtminnal is összeköthetőek voltak..forogjon a sírjába aki kitalálta...roh@dék adolf is azt tolta intravénásan! ...Száz szónak is egy a vége, rivotrilt télleg csak akkor adják, ha már nagy a baj! -
pro70
senior tag
Igen hagyni kell, de tényleg csak akkor, ha az állatja még iszik is rá! Tudomásom szerint kizárólag dilidoki írhatja fel..legalábbis a 2-est
Másik srác nem tolja, de ott van mindig a zsebébe....ő a pacsába lett rosszul...iszonyat nagy félreértés volt..úgy ment le szórakozni hogy előtte összerúgta a port a barátnőjével..bement pacsába jól becuccozva, meglátta a barátnőjét egy pasival dumálni és félreértette, azt hitte az új kanifaszi..na vége is lett a srácnak..azonnal ügyelet úgy beparált..ez 90-es évek végén volt, de azóta is nála a rivósfiola
-
válasz
banhammer #13 üzenetére
Semmit se lehet tenni, ha az egyen nem akarja a valtozast. Nekem is volt ismerosom, aki ilyeneken elt, pia meg tabik, ha abba is hagyta egy hetre (az ivast, mert a tabikat akkor is szedte), utana meg jobban belehuzott a piaval. Csinalhattak vele akarmit, meg az elvonorol is kiszokott a kocsmaba, meg bent vett piat a tobbitol. Csunyan hangzik, de az ilyet hagyni kell, ha mar eljutott erre a szintre....
-
banhammer
veterán
Ismerős Rivo-t és Frontint szed plusz mellé néha iszik.
Az én tapasztalatom szerint egyszerűen nem lehet beszélni vele.
A legártatlanabb vicces is magára veszi, akkor megy a sértődés, duzzogás, hogy mindenki, az egész világ ellene van.
Ekkor inni kezd vagyis inkább folytatja amit előző nap abbahagyott.
A körzeti doki írta fel a gyógyszereket, de szerintem inkább kuruzsló, mint doktor.Mit lehet tenni?
Hova kell fordulni, hogy ezen az állapoton változtatni lehessen?
Már volt elvonón, de gyakorlatilag szart se ért. -
pro70
senior tag
Két ismerősöm (az egyiknek az anyja is) tolja...ne sértődj meg, anyuka + fia mind a ketten bolondok
..Mondjuk anyuka kemény, a 2mg-ost veredesi befele már vagy 10 éve...gyerek beéri a 0.5-össel is
A srácok makk egészségesek voltak csak egy nagy bulizás alkalmával túllőtték az extasyt és azóta kell nekik hogy jól érezzék magukat a bőrükben
-
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
Azért orvoshoz szoktál menni?
De ha így tünetmentes vagy akkor kell szedni ennyi az egész.
Ha folyamatosan szeded a rivotrilt kb 1 hónap a tisztulási ideje ,ahogy tisztul egyre rosszabb és újból beveszed .
Egyik ismerősöm pánikbeteg ő cipralex és rivotrilt szed onnan tudom ezt de itt ki is merül a tudásom sajnos -
lanw
aktív tag
-
lanw
aktív tag
Üdv! Azért nyitottam ezt a topikot,hogy aki esetleg ennek a gyógyszernek a rabja,vagy sikerült leszoknia róla megoszthatja a gondolatait ezzel kapcsolatban! Flame OFF !
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest