Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
2.17.793 Brnoban. PB. Tényleg nem nagy idő. Ha lehet szerzek majd valami kormányot. ha VV kölcsönadja akkor hétvégén tesztelem. Ha nem nyomom tovább billel.
Rendesen megy az írányítás minden, semmi gond. Jön a verseny, és mintha leragadna egy-egy gomb. Már 3-4 mp-e a jobbra kanyarodást nyomom, az autó meg megy balra.
Aztán kipörgök.
Mentem azon a curitiba pályán versenyen második helyen másfél körig, dzsaver videóján látszik is, ott cammogok Ted után Lacetti cruzzal, és olyan helyen csúsztam ki, ahol egyáltalán nem szoktam, meg nem is nagyon lehet, a célegyenes ráfordítóban.
Aztán olyan is van, hogy egyszer csak elmegy a kép lerakja a tálcára, és persze mire visszakapcsolom már a falban vagyok.
Ha tudsz erről, vagy valaki, nagy segítség lenne.
Köszönöm. -
tuctuc
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
De Fura, totál más beállítással mész a logitech profiler-ben.
Nálam minden 130-150% közt van, én magas centering spring nélkül nem is tudok jól menni. A játékon belül viszont az effektek nem "teljes" hanem "magas" értéken vannak, a teljesen nekem bevibrál a gázadásoktól. Megnézem ezt az FFB plugint.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest