Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
Ez csak felfogás, és hozzáállás kérdése. Nekem mindegy, bár az ötlet nem rossz.
Daninak igaza van abban, hogy küzdeni kelljen a pontokért,
viszont nem a "csak ennyien leszünk úgyis"-ra kell tervezni.
Engem ez idáig nem foglalkoztatott, ha csak az első 3 kap pontot, nekem az is jó.
Másik szempont:
20 versenyzőnkből 9 mindig nulla pontot kap, függetlenül bármitől.
Sarkítva: ugyanannyit kap a 12. helyen lévő, mint az, aki esetleg el sem jött, vagy teli létszámnál a 20.
Ez is lehet
lelombozó valakiknek.
Nem tudom, hogy fog alakulni a bajnokság,
de ha valaki folyamatosan ott tud lenni a 12-13. helyen a tudása és munkája alapján,
a végén annyi pontja lesz mint annak aki alig vesz részt, vagy mindig a végén végez.
Magunkért játszunk, és szerintem át lehet gondolni a pontozást.
Dani,
attól hogy elkezdtük, még lehet változtatni.
Téged bizonyára nem érint, de hátha "mások" szívesebben hajtanának egy plusz pontért a 14-15 helyen is. Nem fontos mindig az igaziakhoz viszonyítani magunkat.
Ott lóvé kérdés minden helyezés, még a nem pontszerző is. Itt tőlünk függ mit adunk érte.
Én lehet, hogy soha nem érek a 10 közé, és elkönyvelhetem, hogy NULLA ponttal zártam a bajnokságot. További kedvet nem ad, az biztos, de azért aludni tudok.
Tehát gondolkodjunk MINDENKI -ért, és ne csak a saját szemszögünkből.

Szerk:
Tehát gyakorlatilag nálunk mindegy, hogy 12., vagy 20. helyen végez valaki.
Ez pedig 8 helyezés!!!
-
KaraDani
addikt
Már fut a bajnokság közben biztos nem lesz változtatva.
De amúgy sem értek egyet ilyen létszám mellett. Ők mennyien indulnak átlagosan egy futamon? Mi vagyunk 20-an nevezve, teljes létszámmal sosem fog futam indulni, 15-17 emberekkel fognak menni a futamok. És szerintem az sem jó, hogy ha kb. mindenki aki végigér pontot kap, mert akkor mi marad a pontszerzés élményéből? Pontszerzéshez meg kell előzni most 4-6 embert kb. amire azért bárki képes lehet, a baleseteket is figyelembe véve a mezőnyben szerintem.
Amúgy az nekem se vili a mi pontrendszerünk honnan van, de szerintem erre a létszámra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Formula-1
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
lelombozó valakiknek.