Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szerintem ha a hátsó régiókban küzdenék általában, akkor is így gondolnám. Sokkal nagyobb élményt tud adni, ha így szerez pontot valaki, mint ha 4 pontot kap 2 helyett mondjuk, mert úgyis mindenki kap. Én legalábbis amióta autóversenyt nézek, azt látom, hogy ha egy kis csapat megcsíp 1 pontot sokszor nagyobb a boldogság, mint annál a nagy csapatnál aki éppen nyert. És azt tartom, hogy a mezőnyből bárki képes lehet pontot szerezni, mivel tényleg csak pár embernél kell jobb versenyt futni, az meg összejöhet egy hibátlan versenyből is ahol az ember előtt levők hibáznak, vagy egy pályán éppen jobban megy valakinek. Abban igazad van, hogy a konstans teljesítményt, jobban mutatná, ha mindenki kapna pontot, csak szerintem akkora öröm nem lenne benne. De ha a következő szezonra többen úgy gondolják, hogy inkább kapjon a mezőny nagyobb %-ban pontot akkor nem leszek semmi jónak elrontója
De ilyet szezon közben tényleg nem szokás változtatni. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Az egy biztos, hogy egy pontért szálltam síkra a hringen, és itt is pontot szeretnék kapni.
Ha 11. leszek akkor az 1 pont. Ha 12. akkor lelomboz, hogy nem kapok érte pontot, pedig egész héten ezért dolgoztam.
És akkor jön valaki aki egész héten nem volt itt, kilök, és búcsú az egy ponttól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung kuponkunyeráló
- Egészen februárig halasztották a Styx: Blades of Greed-et
- LEGO klub
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Apple Airpods Pro 2 (USB-C, Magsafe) kifogástalan állapotban eladó!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Samsung A06 mobiltelefon
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ilyet szezon közben tényleg nem szokás változtatni.