Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelep
senior tag
Jó, hogy nem azt írtad, hogy erkölcstelen vagyok.
Na nekem ennyi elég volt ebből a topikból, futamokra járni fogok, de ezt a topikot elfelejtem. Vicc ami itt folyik, leírom a véleményem az esetről. Nem hibáztatok mást, nagyon nem...csak szerintem nem csak az én hibám volt. A végére kiderült, hogy egy (burkolt célzással) erkölcstelen, szabálytalankodó, tiszteletlen ember vagyok. Nem rossz.

Itt ez volt az utolsó hsz-em. Ha valaki akar valamit az pü-ben legyen szíves, köszönöm.
További "jó" beszélgetést. Futamokon összefutunk.
(Mielőtt valaki megijedne, hogy kijelentettem, hogy az "összefutunk" bármiféle a jövőben elkövetendő szabálytalanságot jelente az téved.
)(A jövőben cssak a bírósági topikba szándékozom, csak és kizárólag óvás céljából. Ide pedig tényleg csak akkor ha más megoldás nincs.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Mac Mini M1(6 magos) 8GB 256GB eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4043
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)