- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Mit szeretnénk? Én megmondom, ha nem nevettek ki.
Én speciel szeretem az együtt gyakorlást. Szeretem a időfutamot, de a versenyzést még nem szeretem. Tegnap második helyen mentem az egyik versenyen, és ott csúsztam ki, ahol nem szoktam. ugyanannyit fékeztem, mint máskor, de kevés volt. Gondolom a versenyen valami ki van kapcsolva, ami abban nyilvánul meg, hogy nehezebben vezethető az ótó.
Nagyon élvezem a tizedek lefaragását. Rájöttem, hogy nem állítgatok semmit, csak a benyával játszom kicsit, és go.
A másik időeredménye engem is arra sarkall, hogy próbáljak meg még egy kis időt találni.
De ti is így vagytok. Tegnap azon a széles pályán (a kedvenc pályám) amikor már nagyon jó időt mentetek, azt gondoltam nincs tovább, és ti is, én is javítottunk még ahhoz képest vagy kettő másodpercet.
Ezt gondolom az rfactor játék sava-borsának. Engem ez a dolog fogott meg. Körözni, és körözni. És tetszik ahogy a boxból nézlek benneteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Revolut
- További aktív témák...
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest