- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Kicsit későn szedtem le az új verziót és ezért nem tudtam, több időt veletek tölteni.

Remélem most már tényleg minden ok és csak a gyakorláson múlik majd a mielőbbi versenysorozat indítása.
Köszi újra és újra, hogy ennyit kínlódsz ezzel a topikkal!

Gr a PB-hez.

Szintén köszi a szervert, bárki is készítette!

(Készítésének módjára azért kíváncsi lennék!)Korábbi kérdésedre a válaszom:
Nem, nem szenvedek álmatlanságban csak reggel 04:00-kor kelek, mert 06:00-kor már pörög az órabérem és addig is amíg a kávémat szürcsölgetem, megnézem mi történt este a topik(ok)ban.*******************************************************************************************
Viszont, nekem nem tetszett a teljes Angol nyelvűsége a játéknak és megkerestem a gyógyírt. Igaz nem lesz 100%-os, de a nagy része igen.
Innen lehet letölteni a magyarosítást. (nem kell megijedni, hogy 1250-es kiadáshoz készült)
Teszteltem működik.
Továbbá a játék chat-n innentől kezdve látszódnak az ékezetes karakterek is.Fontos, mint eddig is az első lépés a magyarosítás telepítése után a játékkönyvtárban található "Config.exe" indítása és a legördülő ablakban kiválasztani a "Magyar" nyelvet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest