Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Csak vasárnap délután/este inkább van otthon az ember, mint szombat este. A másik meg hogy így lehet péntektől déltuántól - vasárnap délutánig tart programot csinálni (pl. hazamenés). Mennyi idő alatt lehet végignézni annak az 5-6 embernek a replayét kb.? Esetleg egy-két embert megkérhetnétek futamonként (mindig másokat, akik hajlandóak rá), hogy fussanak át egy két gyors kört, ha nincs vágás írják le, ha van screeneljék és a döntés továbbra is csak a tiétek. Így egy órának futam és quali között elégnek kellene lennie szerintem, addig meg aki még akar warmapolhat, vacsizhat, pisilhet, kakilhat mittomén.
#2438: Egy furcsa nekem ha kilök és nem vár meg kap 25 mp-t ha jól értem, ha kilök és megvár kap 20 at. Túl kicsi a differencia így egy olyan esetben, amikor pl. Smisa engem megvárt így gyakorlatilag duplán lett büntetve. Vagy ne legyen egyáltalán büntetve egy ilyen kis koccanásos kilökésnél (ha szándékos, vagy durva az más, én úgy érzem erre tegnap volt példa), ha megvár, vagy ne ilyen mértékben szerintem. Így kb. a versenyt felesleges befejeznie, mert kb 10 helyet fog visszaesni azzal hogy megvár, meg még be is nyeli a 20mp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest