Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Smisa, szavad nem lehet.
Elrontottad a kanyart és én úgy mentem el melletted, hogy legalább egy méter volt a két kocsi között. 
Az elején a tumultus kicsit necces, de nem vészes. Adyz jött be középre, kicsit meglökött közben engem, majd ahogy beért feri mögé, Smisa nekiment a seggének, emiatt ő nagyobbat lassult mint a féktől, ezért toltam meg Smisát. De végülis semmi komoly nem történ, senki nem sérült, vagy esett vissza.
Utána még van egy vagy két kocc, de nem súlyos. Az egészet minden szemszögből nem néztem végig,szóval a többit nem tudom.
Ted... ha már kiszedted ezeket a hsz-eket, a minimum az lett volna, hogy linket csinálsz belőlük! Apró kis meló ennyi hsz esetén.

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Dell Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- GAMER Asus ROG NVIDIA 6gb dedikált / i7-10750h / 16gb ram / 500gb ssd / MAGYAR rgb bill / win11
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Playstation Portal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Elrontottad a kanyart és én úgy mentem el melletted, hogy legalább egy méter volt a két kocsi között.