Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Soha többet. Olcsó húsnak híg a leve. Sokkal inkább a bankmonitoros Erste vagy valamelyik tisztességes bank hasonló ajánlata. Egyébként ez a téma ide tartozik.
-
törölt tag
Van, írtam pm-et. A kártya 1890ft Sztár és Bajnok csomagnál. Revoluttal nagyon jól összekombinálható. Van deviza része is 650 ezres váltási kerettel, de Revoluttól eltérően 9-17 között lehet váltani, csak előre váltásnál él a középárfolyam. A számla és dombornyomott deviza kártya jelenleg ingyenes, akciósan kb 1-2 évig.
Ebből a szempontból Revolut kényelmes, de ha valaki sokat vált jó kiegészítés lehet, csak forintszámla is kell mellé pl Sztár, aminek nincs feltétele, csak éves kártyadíj van.
MOST bankkártyával - nem lehet igénybe venni a nyitási és ajánlási akciót. Meg nem is ajánlja fel a rendszer. Nyitási akció, csak szelfisre érvényes.
Bár az nem túl jó nekem,hogy nem tudsz Pesten kívül kp-t berakni :S
Igen, ez egy hátrány még, ha valakinek ez fontos. És nem megoldható másképp. -
sopruk
senior tag
Kb 2019 óta használom, ótépéről váltottam (nagy örömmel
) , ami csak a pénzt vitte, itt legalább kis kamat is van, ha van valamennyi lekötve...
Bár nagyrészt csak a Revo-t töltöm vele, de nem volt még vele gondom.
MOST bankkártyával kb 1390 az éves kártyadíj 2. évtől, azt viszont nem tudom, hogy a 40k számlanyitási bónusszal együtt működik e. Emlékeim szerint a bankos topikban talán azt mondták, hogy vagy egyik, vagy másik, de utána kell nézni... (amikor én nyitottam, akkor még nem volt, csak az ajánlási bónusz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , ami csak a pénzt vitte, itt legalább kis kamat is van, ha van valamennyi lekötve...