Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz pitius #43753 üzenetére

Ez egy hatalmas biztonsági rés ha valaki más eszközén is használja az sms-t, átirányítja és ha persze a csalóknak van hozzáférése. A kényelem és biztonság kettőséből valamelyik mindig sérül.

Egy fórumtárs szerint nem túl reális a cikk. Itt a topikban kicsit más a vélekedés.

viharhozo, az edukáció fontos, minden területen. Hiába lenne napi limit, ha sokan nem használják, vagy nem tudnak róla. Így is sokan bedőlnek mindenféle csalásnak. Vannak nagyon kifinomult módszerek is.

Vásároltam már hajnalban is revoluttal pl bookingon vagyis akartam, mert egyből tiltotta is le a kártyát. Voltak még hasonló esetek. amit appban kellett feloldani vagy engedélyeztetni.

Itt a probléma az, hogy egy harmadik fél (apple, google) rendszerén keresztül történt a csalás nem közvetlenül a revoluton. Ezért az ő szempontjukból joggal zárhatják ki a felelősséget. A revolut megelőző intézkedéseket tehet (javasolni lehet nekik), hogy a jövőben ilyen kevésbé forduljon elő, ha a szerződések engedik.
    A cikkben említik a wiset is mint globális szolgáltatót ahol történt hasonló. A megoldás a problémára az apple és google kezében van. A cikk író vajon tőlük miért nem kérdez?

• Somatom

veterán

válasz pitius #43753 üzenetére

Azt értem, hogy jobb PC -n kezelni az üzeneteket. De, miért kell ennek állandóan aktívnak lennie? Ez eleve hatalmas rés a pajzson. Lehetne úgy, hogy csak azonos hálón legyen aktív a funkció. Pl. nálam úgy van, hogy ha betörne a teló kijelzője, akkor küldök a telóra SMS -ben egy kódot, amire a teló indít egy FTP szervert, hogy hozzáférjek az adataimhoz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés