Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Returnal (PS5)

Hozzászólások

(#1001) Frod válasza RazoR (#1000) üzenetére


Frod
addikt

Egy olyan "szobát" keress, ahol nagy leomlott híd van, és a második boss után szerzett grapple hook kell az átjutáshoz. Elméletileg ez fix szoba, tehát minden egyes alkalommal kell legyen az 1. biome-ban egy ilyen.

(más kérdés, hogy az elsőből egyből átmenni a Citadelbe azért bátor húzás, később amikor a cuccokat szedegeti az ember a platinához akkor oké, de más esetben nem árt fejlődni előtte - persze ez szubjektív, kinek hogy működik)

Do you see the white shadow?

(#1002) RazoR válasza Frod (#1001) üzenetére


RazoR
veterán

:R

(#1003) Cucubácsi


Cucubácsi
friss újonc

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem (egyenlőre),tudom hogy már kb, 2 éve megjelen ez a játék de én még csak 1 hónapja játszom vele (standard edition kiadás) és láttam hogy van lehetőség másik két ruha-szkafander használatára. Megolható-e a ruhák feloldása,használata.
Válaszotokat előre köszönöm.

(#1004) axlfsi válasza Cucubácsi (#1003) üzenetére


axlfsi
veterán

Ó, ne semmit se zavartasd magadat; megjelenéskor megvettem, ... de még nem volt időm rendesen elkezdeni :U :DDD ... van ez így! :) ... várom a nyugdíjas éveimet :)

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#1005) Max_218 válasza Lugi (#985) üzenetére


Max_218
tag

Végre meglett a platina az alapjáték és a torony is,hát rendesen random dobálta tényleg,de már csináltam dátum-ide oda állitgatást is a ps-en. rögtön beadogatta 2-3 runok után mindet :D,a torony az már gyerekjáték volt. 60 óra alatt végeztem vele,remélem csinálják a második részét,mert nagyon hiányérzetem van most ;]

[ Szerkesztve ]

(#1006) shotika


shotika
őstag

Azt hiszem ez a játék végleg kifogott rajtam. 2 hónapja kezdtem el, de egyszerűen képtelen vagyok az első bosson túljutni, a 2. fázisában mindig lekaszál. Párszor már sikerült plusz élettel kicsit lejjebb vinni a hp-ját, de ennyi. Utána megint kezdődik minden elölről, és már nem doppingol, mint az elején, hanem kifejezetten fárasztó megint végigverekedni magam, találni valami normális fegyvert, aztán reménykedni, hogy nem sebez annyit, hogy kibírjam a 2. körig. De miért nem képes ez a nyomorult játék boss harc közben hp-t dobni??

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#1007) Max_218 válasza shotika (#1006) üzenetére


Max_218
tag

Szia!

Én is nagyon béna voltam az elején,de épp fentebb írtam hogy annyira belejöttem hogy platina lett. Első bossig amit tudsz szedj össze minnél több dolgot, hp ha a pályán elszórva találod és tele vagy akkor 3 plusz után növel a hp csikodon + integrity augment fejlesztés is növeli a hp csikodat. parazitákat ne nagyon mert van ami többet árt mint használ. Jó ha az adrenalin szinted is magasabb,amiket küld lövedékek azokba pedig dashelj előre,vagy oldalra nem fog sebezni úgy a kék és piros lövedék,a lilákba próbálj ne beleszaladni, és a rakáták elől csak fuss oldalazva és meszebbről..ha pedig a föld alatt van akkor is folyamatosan mozogj és dashelj el ,amikor megáll és feljönne. Én Carbinerrel daráltam az elején, vagy hollowseekerrel.

[ Szerkesztve ]

(#1008) heihachi válasza shotika (#1006) üzenetére


heihachi
addikt

Kifejezetten menjél rá egy fegyver fejlesztésére, és olyan fegyvert próbálj felvenni, amin jó traitek vannak (ezek ugye megmaradnak a runok közt!). Eleve plusz egy élettel érkezz, és próbálj minél több hp-t tápolni addig. A boss utána már nem lesz gond, csak maradj tőle olyan távol, amilyen távol csak tudsz. Ne próbáld karddal vágni, csak lődd minél messzebbről (bárt kicsit homályosak az emlékeim, hogy ott már megvan-e a kardod :D ). Amikor már nagy a káosz, akkor nyugodtan abbahagyhatod a lövést, hogy átlásd mi történik, mert fontosabb, hogy életben maradj, mint hogy damagelj. Van egy artifact, ami az első damaget negálja, olyat ha találsz, tartsd meg a bossra. Ne add fel, max ha kell, hívj be valakit innen coopra.

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1009) shotika válasza heihachi (#1008) üzenetére


shotika
őstag

Az a baj, hogy még mindig nem látom át teljesen a játék rendszerét, hogy mi mennyire jó. Akkor volt a legjobb gearem, amikor legelőször játszottam vele, 2-3-as szintű cuccokat szedtem össze, plusz élet stb, meg fasza fegyo - na ezeket kb egyszer se találtam meg azóta.

Nekem extra nehéz a játék, mert én alapból hihetetlenül béna vagyok a souls játékokban, itt még ráadásul a nap is újraindul és még a cuccok nagy része is eltűnik. Ennek is azért feküdtem neki, mert anno a Remnantot a távolsági fegyverek miatt bepróbáltam és imádtam.

Kardom az van, de közel menni hozzá kb egyelő a halállal.

Azóta nem próbáltam még, de köszönöm nektek a tanácsokat.
(A kihívás nem idegen tőlem, én annak idején letoltam a Vietcongot gimisként legnehezebb fokozaton, nemrég pedig Last of Ust legnehezebb fokozaton - elsőre - , de ahogy említettem, az ilyen jellegű cuccok a mechanikájuk miatt nehézkesek számomra. Még az alapvetően könnyűnek számító Jedi Fallen Ordernek is 3x kezdtem neki az évek alatt, és a mai napig nem játszottam végig)

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#1010) Sliderxy válasza shotika (#1009) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Ahogy olvasom amit írsz inkább azt gondolom, hogy a sikertelen próbálkozások miatt már kezdesz ráunni a játékra. Érdeklődés hiányában pedig biztos, hogy nem fogsz olyan jó kört menni, mint ahogyan először nekivágtál. Ha a Fallen Order nehéz (habár azt nem írtad milyen fokozaton játszod), akkor elhiszem, hogy ezzel jócskán meggyűlik a bajod. Én azt most fejeztem be JediKnight szinten és nem volt vele különösebben problémám, abban viszont biztos vagyok ,hogy a Returnal nehézségétől mérföldekre volt.
Minél többet játszod annál jobb leszel, de nem ismétlem a korábbiakat, leírták már a lényeget.

[ Szerkesztve ]

(#1011) shotika válasza Sliderxy (#1010) üzenetére


shotika
őstag

Abszolút beletaláltál, valóban pont ezt érzem. Egy ideig doppingolt, de aztán a 15-20. próbálkozásnál már kimerültem, hogy megint elölről mindent. Előbb-utóbb biztos sikerülne, de ez most nem az a szakasz az életemben, amikor ennyi energiám lenne.

(végül a Fallen Ordert végigjátszottam az elmúlt napokban, igaz legkönnyebb fokozaton)

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#1012) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Nekem ami leginkább fájó , az maga az alap mechanika. Mert munka és család mellett nemigen van arra idő , hogy több órát toljak egy run-ba. Amúgy bitangul tetszik a cucc, nagyon jó a hangulata. Rég tapasztaltam ilyen magányos és nyomasztó hangulatot . Tegnap már túl jutottam az első Boss-on , és a sivatagban haltam meg , bár itt már kicsit frusztrált, hogy nem lesz időm befejezni a run-t , és lehet ez is benne volt a kapkodásban.
Azok a sárga cuccok mikor lesznek aktívak ? Gondolom valami híd lesz belőlük .

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#1013) heihachi válasza mcwolf79 (#1012) üzenetére


heihachi
addikt

Nem kell egyben lenyomni a run-t, el tudod menteni. Az elso boss a legnehezebb, utana mar nem lesz gond, mert tudod mire szamithatsz, meg jobban fognak fejlodni a fegyverek ami nagyon sokat konnyit majd. A masodik boss utan kapsz majd perma cuccot az sokat fog konnyiteni.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1014) Frod válasza mcwolf79 (#1012) üzenetére


Frod
addikt

"Mert munka és család mellett nemigen van arra idő , hogy több órát toljak egy run-ba"

Hálaég már nem is kell, mert pár hónappal a megjelenés után bekerült egy kvázi 'save and exit' gomb, így pontosan ugyanonnan tudod folytatni, ha kilépsz.

Do you see the white shadow?

(#1015) Sliderxy válasza Frod (#1014) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Suspend Cycle-re gondolsz amihez alvó módban kell hagyni a konzolt?

(#1016) Frod válasza Sliderxy (#1015) üzenetére


Frod
addikt

Nem, nem kell. :)

Addig csinálták ezt emberek, amikor még nem volt Suspend opció, csak annyi volt simán, hogy "Exit". Akkor hagyták bekapcsolva a gépet a játékkal.
Mint írtam, a Suspend Cycle egy "Save and Exit"-nek felel meg, nyugodtan kiléphetsz bármikor, ugyanonnan folytatod. (De ezt írja is, ha a menüben ráállsz erre az opcióra)

Do you see the white shadow?

(#1017) bbuffy


bbuffy
senior tag

Illetve ha nagyon nagyon nagyon nem megy akkor lehet kicsit csalni is a mentéssel. Ha szeretnél végigmenni rajta de nem vagy atomhardkötélidegtürelembajnok akkor lehet vele játszani.

...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/

(#1018) gjanner


gjanner
tag

Sziasztok!

Túl vagyok Act 1 és Act 2-n, tehát megvolt a final boss a víziparadicsomban. Ugye előről megy a menet utána, viszont azt olvastam, hogy Act 3-hoz össze kell szedni a Sunface fragmenteket. Na ebből nekem egyet se akart még bedobni, pedig biom 1-2-3-at már jópárszor újra-jártam. Házikóba sem tudok bemenni.
Olvastam egy oldalon hogy a hajóban (Helios) van valami "időgép" de ott nekem csak annyi, hogy van egy fejbedugós szerkezet ami a biom 1. és 4. között vált.
Van valami tippetek, hogy ez bug vagy miért nem ad egyetlen Sunface-t sem? (általában minden biomot igyekszem fullra takarítani, és megvolt már az az audiolog ahol a "nap"-ról beszél főhősünk)
Szeretném már Act 3-at meg secret endinget is megcsinálni, de lassan megunom, hogy nincs cél, csak (kvázi) ugyanazokat a köröket futom. Vagy újra el kéne menni a legvégéig és még egyszer szétcsapni a polipot? :F
Köszi előre is!

UI: egyébként nagyon állat a játék, az elején paráztam olyan hangulata van a sötétben, jó hangrendszeren, hogy besz*rás, nálam *5, behúz, bevonz, Atropos felfal :D

(#1019) Frod válasza gjanner (#1018) üzenetére


Frod
addikt

Guide
Először végezd el az összes ház-szegmenst (6 db), amíg ez nincs meg, addig nem fogja adni a fragment-eket. Biome 4-et újrázd.
(Ugye ha már kész lenne minden ház-szegmens, akkor a ház helyén is... szóval majd meglátod. Amíg "házat" látsz, addig még van ott dolgod.)

"Olvastam egy oldalon hogy a hajóban (Helios) van valami "időgép" de ott nekem csak annyi, hogy van egy fejbedugós szerkezet ami a biom 1. és 4. között vált."

Igen, konkrétan erről van szó.

Do you see the white shadow?

(#1020) gjanner válasza Frod (#1019) üzenetére


gjanner
tag

Oh, köszi a gyors választ. Tehát biom 4-ben kellene újra házalnom egyet :) ránézek, köszi szépen!
...igen, mintha egyszer elmaradt volna amikor lett volna rá lehetőség, de utána nem tudtam újra bemenni...

(#1021) shotika


shotika
őstag

Köszönöm a sok segítséget, ma este majdnem 4 órán keresztül próbáltam megölni mindenféle módon az első Bosst, de egyszerűen a 2. fázisban betolt vízszintes gyors piros lézersugarát egyszerűen nem tudom sehogy se kikerülni. Tudom, hogy vannak lövésre hp-t töltő fegyver kiegek, de egyszerűen én semmi olyat nem találtam, ami hasznos lett volna.

Ment az uninstall, de borzasztóan sajnálom a játékot, mert mind a design/graf, a hangok, a gunplay, az idővel való játszadozások terén abszolút csillagos ötös a cucc.

Nekem ez túl nehéz és túl sok energia. :(

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#1022) RazoR válasza shotika (#1021) üzenetére


RazoR
veterán

A lila lövedékeken kívül mindegyiken át tudsz dashelni, nem kell kikerülni.

(#1023) Sliderxy válasza shotika (#1021) üzenetére


Sliderxy
senior tag

A vízszintes piros gyűrű ami feléd tágul eleve kikerülhetetlen, át kell ugrani vagy ahogy RazoR írta Dash.

Egyébként szerintem nem ez a játék legnehezebb szakasza, nekem sokszor a random ledobott mini boss-ok okoztak fejfájást, amik olyan szinten okádták magukból a lila lövedékeket, hogy alig lehetett mozdulni tőlük, a HP-juk meg vetekedett egy erősebb bosséval. Ezen felül Phrike után még bőven vannak erős ellenfelek vagy olyanok amik sokadmagukkal rontanak rád. Folyamatosan mozogni kell.

(#1024) shotika válasza RazoR (#1022) üzenetére


shotika
őstag

Dasheltem is, es akkor is behaltam.

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#1025) shotika válasza Sliderxy (#1023) üzenetére


shotika
őstag

Én nem arra a lassu piros gyurure gondolok, hanem amivel balrol jobbra vegig egeti a palyat egy pillanat alatt.

De mar mind1, nem az en jatekom :)

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#1026) RazoR válasza shotika (#1025) üzenetére


RazoR
veterán

Pedig dash vagy ugrás a megoldás és a folyamatos mozgás
az első bossra azt modnják, hogy tutorial kb. Nekem másodikra lett meg egy kb semmi builddel. A másodiknál szenvedtem 6. próbálkozásra lett meg.

(#1027) Sliderxy válasza shotika (#1025) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Ja oké, vízszintest írtál, az meg nem az. De egyébként a talajfelszántós (szép nyelv ez Magyar na :DDD ) lézert is át tudod dashelni. Node mindegy is ha elengedted..

(#1028) Max_218 válasza shotika (#1021) üzenetére


Max_218
tag

nyugi én is letöröltem elsőre még javában az első boss elött,de annyíra vonzott a játék hogy visszaraktam meg hogy ilyen béna nem lehetek. :W platináig megsem álltam :B :D

(#1029) Frod válasza shotika (#1021) üzenetére


Frod
addikt

El tudom képzelni, hogy nem áll mindenkinek egyből kézre a játék, de ha nem élesben akarsz tanulni, akkor nézz meg pl pár videót előtte.
Elég véges a move set-je, tehát előre meg tudod már ítélni éppen mit fog lépni, és arra te mit lépj, azért annyira nem vészes.
How to beat First Boss, Phrike, Easily!

Do you see the white shadow?

(#1030) shotika válasza RazoR (#1026) üzenetére


shotika
őstag

De nem tudtam jobban eldashelni, mert végig égetett mindent :D Próbáltam elugrani, de akkor is.

"az első bossra azt modnják, hogy tutorial kb." - eddig végig azt írtátok, hogy az első boss a legnehezebb :D

#1029Frod: A videonézés eszembe se jutott :D Begyakoroltam volna én ellene, de inkább az merített le nagyon, hogy állandóan végig kellett mennem hozzá újra, az meg azért nehéz.

#1028Max_218: Elképzelhető, hogy egyszer én is visszarakom. Ha megcsinálják a magyarítást, és jobban be tud rántani, akkor átkapcsolhat az agyam - olyankor minden ami addig mocsok nehéz volt, egyszer csak: ja ez ennyi volt?

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#1031) bbuffy válasza shotika (#1030) üzenetére


bbuffy
senior tag

Mocsok nehéz, de amint rájössz hogy kell, viccesen könnyen csinálod. Másodjára végigszaladsz már a pályán, utána meg funny playing az egész, egy matiné :)
Ezek adják az igazán nagy flasht mikor csak átbillen a dolog és nyársra húzod őket, szóval ne add fel :)

[ Szerkesztve ]

...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/

(#1032) RazoR válasza shotika (#1030) üzenetére


RazoR
veterán

Kb 1 hónapra félreraktam a játékot, most újra elővettem és mint kiderült pár perccel a 3. boss előtt hagytam abba legutóbb. Na mondom frankó, már kiestem a játékmenetből tuti kampó, erre elsőre meglett. :D

(#1033) heihachi válasza shotika (#1030) üzenetére


heihachi
addikt

Kar erte, sajnalom. De barmikor visszaterhetsz majd hozza, ha ujra erzel hozza erot, a jatek kesobb is ugyan akkora elmeny lesz majd, ez garantalt.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1034) Frod válasza shotika (#1030) üzenetére


Frod
addikt

Persze, világos.
Ezért javasoltam a videót. ;)
Igaz ez kicsit megöli a varázsát, de nyilván ha befrusztrál az, hogy ott élesben szembesülsz mindig vele, akkor így már úgy tudsz nekimenni, hogy nem fog meglepetést okozni.

Do you see the white shadow?

(#1035) RazoR


RazoR
veterán

Na lepörgött a stáblista.

Egy kérdésem van: He? :DDD

(#1036) Sliderxy válasza RazoR (#1035) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Megértelek! :D

(#1037) rumkola válasza RazoR (#1035) üzenetére


rumkola
veterán

többször végigjátszós

(#1038) RazoR válasza rumkola (#1037) üzenetére


RazoR
veterán

Egyszer is elég volt köszi, kijátszottam youtube-on a secret endinget de attól sem lettem sokkal okosabb. Nem volt rossz játék de ennyi elég volt belőle.

(#1039) Frod válasza RazoR (#1038) üzenetére


Frod
addikt

Tévedés, sosem elég belőle, csak nincs rá idő. :DDD
Hónapok után is ha előveszem, hogy "megyek egy kört", egyszerűen ottragadok, annyira fluid az egész. (Aztán persze felhúz azzal, hogy a maradék ~4 log-ot, és ~8 cyphert sosem adja be)
De számomra a jelenlegi generáció csúcsa.

Do you see the white shadow?

(#1040) Sliderxy válasza RazoR (#1038) üzenetére


Sliderxy
senior tag

"kijátszottam youtube-on"
:DD

Nagyon remélem, hogy valamilyen formában folytatódhat majd a történet.

(#1041) Ramoskaa válasza mcwolf79 (#1012) üzenetére


Ramoskaa
senior tag

itt a képen mi a megoldás? Később kapok valamit hozzá? Köszönöm!

Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!

(#1042) Frod válasza Ramoskaa (#1041) üzenetére


Frod
addikt

Igen, a második boss után.

Do you see the white shadow?

(#1043) Sliderxy


Sliderxy
senior tag

Arról volt már infó, hogy a stúdió jelenleg min dolgozik? Legútóbb mintha azt olvastam volna, hogy egy teljesen új IP-t kezdtek fejleszteni.

(#1044) Ramoskaa válasza Frod (#1042) üzenetére


Ramoskaa
senior tag

köszi!

Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!

(#1045) Frod válasza Sliderxy (#1043) üzenetére


Frod
addikt

Igen, egyelőre ennyi, amit tudni lehet az új projektről.

Do you see the white shadow?

(#1046) taky1984


taky1984
tag

Sziasztok!

Valaki játssza még ezt a játékot? Én pc-n tolom és olyan embereket keresek, akik jönnének co-op-ba játszani. Sajnos iszonyat döglött a multija a játéknak.

(#1047) Sliderxy válasza taky1984 (#1046) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Hali!
Én most vettem elő újra a játékot. Ha még aktuális akkor tolhatjuk együtt.
Co-op-ot egyébként este próbáltam, lehet csak szerencsém volt de kb. 2 percet kellett csak várnom és lett társam. Ha érdekel írj rám.

(#1048) taky1984 válasza Sliderxy (#1047) üzenetére


taky1984
tag

Szia!

Igen, érdekelne a co-op ha még aktuális. Amúgy ps-en vagy pc-n?

(#1049) Sliderxy válasza taky1984 (#1048) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Szia, írok aztán a többit megbeszéljük.

(#1050) Eclips21


Eclips21
őstag

hali, azt lehet tudni hogy az egyes fegyver szintek között azon kívül hogy a traits mennyisége növekszik mi az eltérés? Ez alatt arra gondolok hogy ha egy fegyver 1-es szintű Sidearm SD-M8 nullás damage bónusszal egy 5-öshöz képest ami szintén nullás többet sebez? vagy ezek a szintek csak a random elosztott pont mennyiségét jelölik?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Returnal (PS5)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.