Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 
			  LOGOUT Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

csoda120 aktív tag válasz  KSparrow

üzenetére KSparrow

üzenetéredb-ra nekem is megvan,elég jó bőven,akár duplán,triplán is  Kb 350-400db Kb 350-400db 
 Csak sajnos az állapotúk nem iazán szalonképes 
 7280 nyugi neked is lessz,én sem gondoltam volna,hogy belebotlok egybe Témához szólva szerintem legyen sok is és szép állapotú is a gyűjtemény  valamelyik hónapban végre tényleg rászánom magam és nem költök telefonokra,hanem a meglévőeket csinosítgatom. (előlapok,gombsorok,hátlapok,házak stb...) Ha minden jól megy akkor ezek gazdája leszek: 
 Végre lessz 7110-em -2x samsung D500i mindkettő szalagkábel hibás, az egyik csak alkatrésznek jó, vagy kirakni dísznek 
 -2x nokia 7110 bekapcsolnak, de az egyik térerőhibás, a másik akár használható is lehetne, de nincs működő akksim
 -2x siemens st55 az egyik működőképes, a másik kódhibával szenved, akksi halott a másikon nincs
 -1x nokia 3210 villám mintás előlap akksi halott működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát
 -1x nokia 6210 akksi halott, működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát
 -2x nokia 5110 akksi halott, működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát, az egyik csak alkatrésznek, kijelző nyomorog, nem tudom mi baja
 -1x nokia 3120 leesett azóta semmi, nem tudom mi baja
 -1x nokia 6020 nem mindig érzékeli a sim-et, amúgy működne
 -1x nokia 3310 akksi halott, működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát,cicás ház
 -1x SE v640i egyszercsak megállt ,azóta semmi, nem tudom mi baja
 -1x siemens C75 működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát
 -1x sagem my411cv nincs akksi , vodás működő
 -1x sagem my400v voda , működik szépség hibás
 -1x LG KG225 t-s szalagkábel hibás
 -1x LG B1200 panonos kopott, működik
 -1x LG nem tudom mi a tipusa mert hiányzik belőle a KRH cimke de független , gyenge akksi szalagkábelhiba,látszik a kijelző, csak megfordul a kép (magyarországon nem volt kapható, ezért nincs is benne magyar nyelv
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux Mint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DXRACER Prince L gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Kb 350-400db
 Kb 350-400db