Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
Akkor félreértettem.
itt vettem hardveraprón, nagyon frankó csomag volt, vezeték nélküli töltővel mindennel. Csak kiderült hogy a koma kölcsönadta mielőtt eladta volna, és aki legutoljára használta az belerakott egy SIM tálcát, üresen. Én akkor (is) marha elfoglalt voltam, lepasszoltam a szoftveres feladatot unokatesómnak (tekintve hogy WP8.1 game over volt pár napon belül).
Ő mondta nekem hogy minden fasza, csak SIM tálcát nem tudja kinyitni. Aztán én is feszegettem nézegettem, aztán láttam hogy ott van valami.
De sajna mire rájöttem és rákerestem hogy ilyenkor bizony az egész telót lehet szétszedni és átbujtatni a pineket az adapter alatt, addigra az egyik PIN már visszahajlott és le is szakadt.SIM tálca cseréről eddig annyi tapasztalatom van hogy munkatársam megcsinálta egy 8GB-os iPhone 4-en előttem, nem lett tökéletes mert kicsit ferde, SIM-et felismeri majd eldobja...
L1020 az könnyebb, mert félre eső helyen van a panelon, nem a procc és a modem mellett, de melóhelyre azóta se vittem be és magam sem kezdtem neki.
Úgyhogy most félig szétszedve várja a teló a jobb sorsát...Nem eladó egyébként, muszáj lenne megmenteni, mert szoftveresen már készen van.
Ebből kifolyólag alaplap is csak akkor érdekel, ha nem sikerül a SIM tálca, ami tököm tudja mikor esedékes, mert most csak melóban tudnék nekikezdeni de én hülye vagyok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest