- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
stufen2 #31493 üzenetére
Köszi!!
Akkor minden ugyanaz lesz mint mondjuk egy 6510 csak a menü lesz 8310. (Ami szinte megegyezik)
Megmondom miért kérdezem..vettem vmikor -talàn- innen egy 6510-est,a kedves eladò nem említette,hogy a mikrofon rossz,de olyannyira,hogy nem is lehet megcsinàltatni.Na most ha én mondjuk megveszem Ferret 8310-esét és beleteszem a 6510-esembe akkor működhetne benne a mikrofon.Làttam màr hasonlò vegyítést,ott 6510-ben volt komplett 8310.Furcsa volt fehér vilàgítàssal..szerintem jobb a 6510 kék.Arkades: Egyszer csak lesz normàlis àron. :-)
Még a 20-at is sokallom. :-/ Ettől függetlenül lehet,hogy ennyiért mennek -amikor mennek-. -
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #31484 üzenetére
Amivel csinàltad azt a borzalmas képet többet ér mint amivel tegnap gazdagodtàl. ;-))
Nem tudjàtok véletlenül,hogy lehet-e kotyvasztani a 6510-et a 8310-zel?Mondjuk egy 6510 hàzba 8310 alaplap?
-
Elims
veterán
Sziasztok!
N93i telefont keresek,nincs itt véletlenül vkinek eladòba?
-
Elims
veterán
Sziasztok!
N95-höz hol lehetne venni legolcsóbban tényleg eredeti akkumulátort?
Esetleg vkinek nincs egy eladó jó állapotban? -
Elims
veterán
Köszönöm!!!
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Tudja véletlenül vki,hogy a n70 kijelző kompatibilis-e a 6670 kijelzőjével?
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #20401 üzenetére
Kár volt kábelezgetni.Van egy kis pici program,csak beírod az imei-t és megad egy olyan master kódot,amit mindig elfogad biztonsági kódnak.
Golya: ha a kijelző miatt szeretnél n8-ra váltani,ne tedd!Nekem most n8 van,előtte 3gs volt és biztosra mondhatom,hogy érezhetően keskenyebb a kijelző.Emiatt a billentyűzet is kényelmetlenebb.
De tény,hogy odaver a 3gs-nek pár dologban. (alkalmazás ellátásban sajnos nem :-/ ) -
Elims
veterán
válasz
Don Pityu #20289 üzenetére
Ha így akkor jó bele a 6101,hisz olyan van benne. :-)
De nem akarom KSparrow üzletét rontani.. :-)
Ha az enyém lenne és egy gyűjtőnek ez hiányozna két széria közül (6101-6103) simán neki adnám.Még a postát is állnám ajánlottan. :-)
De természetesen azt csinálsz vele amit akarsz. Én felajánlhatnám az alaplapom,de az is rossz. :-/ Ez 100%.
Azért ha szükséged lenne rá,írj rám nyugodtan! -
Elims
veterán
válasz
Don Pityu #20286 üzenetére
Azért alaplapot cserélni? :-)
"Csak" a függősége a gond?Ha igen,küld el nekem az imei-t üzenetben,teszünk egy próbát.
Vagy van esetleg más probléma is?
Megnéztem.Fotók alapján egyformának tűnik.Szerintem jó lehet.De várjunk egy tényleg hozzáértő véleményt.Szerk.: KSparrow,megint megelőztél. :-)
Megbeszéljük.. -
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #20273 üzenetére
Naná.Természetesen igazad van. :-)
Minolta: Igaz.Tényleg.Fő telefonnak vettem. Ha a gyűjteményembe -ami csak egy pár darab- vásárolnék,nem adnék érte annyit. (max. egy pár ezer és azt is nagyritkán)
Don Pityu: Szinte biztosra mondhatom,hogy más probléma van.Én úgyanígy jártam a 6101-gyel.Volt egy házcsere -én csináltam,már a sokadik volt,vigyáztam nagyon- és utána nem hallott a hívott fél.Gondoltam vmi gubanc lehet a mikrofonnal,szétszedtem,átnéztem,semmi.Vettem bele egyet,majd még egyet,aztán a 4-nél beláttam,hogy nem mikrofon probléma.
Beadtam egy gsm boltba,ahonnan úgy jött vissza,hogy nem javítható. :-/
Azóta úgy áll a szekrényben.
Ha lenne vkinek vmi ötlete én is szivesen hallgatnám -olvasnám-.KSparrow: Ha nem vagyok indiszkrét,megkérdezhetem mennyiért jutottál hozzá?
-
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #20270 üzenetére
Az a "kattanást" nem teljesen oldja meg.
Szedd szét és meglátod,hogy mit kell vele csinálni.Egyszerű.
Lesz benne két lemez egymás mellett,azon kell korrigálni picit.Már régen csináltam meg az enyémet,ezért nem emlékszem pontosan,de az rémlik,hogy könnyen orvosalható.
Persze a rugó rövidítést is csináld meg.
A frissítés szinte biztos megoldja a fagyást.
Esetleg még szokott olyan hiba is lenni,hogy kikapcsol a telefon. (ez igaz a hasonló akksis telefonokra7110,6210,6310,6110,6150,stb.) Ezellen én egy nagyon poci olvasztást szoktam csinálni a forrasztópákával az akksi fogató pöckön.Szinte láthatatlan és biztosan fogja az akksit,így a kikapcsolgatás megoldva.Ha megvagy vele és sikerült,azt ajánlom -ha nem használod aktívan a telefont-,hogy nyitott flippel tartsd.Nem nyúlik annyira a rugó.
Szerk.: most olvasom...a kattanással nem is volt gond. :-)
Bocs AnevemEarl. :-) -
Elims
veterán
válasz
zorzy4 #20265 üzenetére
Így most már 100%-ra értelek és nagyon köszönöm az eddigieket is (biztos lesz még,ha rajtam múlik tuti)!
KSparrow: én már többször adtam 50e körüli összeget telefonért.A legtöbbet a n95-ért adtam '07szilvesztere körül,75e-ért vettem doboz nélkül :-). (igaz,akkor igen olcsónak számított a 75,ezért csaptam le rá)
De ezek összege sem karcolja a te 192 :-o db tizedértékét. Az már azért Nagyon nagy szám.Az már az. :-)Sajnálom,hogy nem tudtam elmenni a kiállításotokra.Remélem lesz még rá vmikor alkalmam.
Csinálnék egy pár 100fotót..Bluetooth toll??Mire való az?
-
Elims
veterán
válasz
KSparrow #20261 üzenetére
Mindenképpen.
Elhiszem,hogy jól mutat :-) olyan gyűjtemény szép is lehet... Sok Idő,sok pénz.Minolta: ezek a telefonok már bizony jók lehetnek befektetésnek is. (bár amennyiért te adod..... :-) nem gazdagszol meg belőle az biztos)
Ezeknek az értékük már nem csökken.Vagy stagnál vagy nővekszik kicsit.Főleg ha egyben megy el.Mondjuk én sem adnám el semmi pénzért azt a pár darabot,ami nekem van. -
Elims
veterán
válasz
KSparrow #20259 üzenetére
Mennyi pénzt "elvertek" ti telefonokra..atyaúristen. :-)
Pár ezer -persze- nem sok,de amikor már a sokadikra megy ki,úgy már húzós lehet.
Végülis legalább van látszatja. (én ezzel szoktam magam "nyugtatni" amikor vmelyik kisebb gyűjteményem bővítem)Ami viszont tényleg,komolyan érdekelne -hogy felejtettem el ide,hozzátok beírni?- az egy ac-15 nokia töltő.Tudom,nem retró,de hátha lenne otthon vkinek egy.
Csak gyári nokia érdekelne,ebay-es kizárt. -
Elims
veterán
válasz
stufen2 #20248 üzenetére
Ez azért erősen túlzás.. :-)))
Szerintem egy nullával többet írt. Irreális.A n95-ömben kijelző cserén gondolkodom,mert igen megviselt.Mennyire elfogadható minősége van az ebay-es pár $-os n95 kijelzőnek? Cserélt- ,volt már dolga vkinek ilyesmivel?Vagy inkább nézzek gyárit x ezerért?
-
Elims
veterán
Minolta,KSparrow: ha nem ti írjátok,kizárt,hogy elhiszem.
Ha mostanában lett vona egy ilyen üzletem és a telefonba a made by nokia figyelne kizárt,hogy megvegyem és mondhatna bármit a tulaja...
De így...
Klón n96-tal én is találkoztam és bizton állíthatom,hogy fogásra is mint az eredeti. N95 az más,bekapcsolva főleg. -
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #20187 üzenetére
Ennyi.. :-)
10€-t szerintem megér.Persze gondolom +posta.
KSparrow könnyen mondja az 500-ast,neki hegyekben áll otthon mindenből. :-) -
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #20185 üzenetére
Ha működik 5-6-tól biztos többet ér.
100%.
Működőt nagyon ritkán látok eladóban és ha véletlenül van is -nem kishibásat mondok..- 20e alatt nem nagyon emlékszem.
De erre nagyon kíváncsi oennék,hogy mit írnak a többiek.
Működő 8810 mennyit érhet? -
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #20181 üzenetére
90%,hogy alaplaphibás,így szerintem max.5-6e Ft.
De várd meg a többiek véleményét is. ;-) -
Elims
veterán
Eladó,működő T28 nincs véletlenül vkinek?
Ha lenne,kérem írjon egy árat is. -
Elims
veterán
válasz
shimano1978 #20098 üzenetére
Megköszönném.
Egy árat is írj majd légyszives. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Nincs véletlenül vkinek eladó motorola v3 akksija?
-
Elims
veterán
.
-
Elims
veterán
válasz
KSparrow #18693 üzenetére
Láttam. Köszi!
De az utángyártott. Esetleg volt már ilyennel dolgod?Mennyire passzolhatnak az illesztések?Nem egy bonyolult illesztéses,lehet megtenné. (ha az eladót kérdezném úgyis azt mondaná,hogy jó)
Esetleg bontottban vkinek?
Vmint rs mmc kártya? (Találtam 2gb-osat 2e-ért,de azért itt is megérdeklődöm) -
Elims
veterán
E60 előlapot/akkufedelet esetleg komplett házat nem tudtok véletlenül? Gyári esetleg nem nagyon kopott is megtenné.
-
Elims
veterán
Sos-ben kellene nekem egy gyári autós töltő. Vékoy végű kellene,mint mondjuk n95,stb.
Fontos,hogy gyári legyen és működjön.
Lenne véletlenül vkinek?
Ha igen,üzenjen rám.
Köszi! -
Elims
veterán
1100-hoz eladó csengőhangszórója nincs vkinek véletlenül?
-
Elims
veterán
válasz
susu88 #17984 üzenetére
Nem szórakoztam a beállítással (tényleg).
Gyenge fénynél -akkor kapcsoltam fel a takarékos izzót- kettőt fotóztam.
Nem állítgattam semmit.
A papíron van egy kis áttűnés,az a másik oldali tinta üt át kicsit (nem sajnáltam,úgy nyomtattam anno).
A második képnél bekapcsoltam a makrót,az elsőnél semmit.
Van amikor nagyobb méretre a kép. (1500-2000kb-os) -
Elims
veterán
Minolta: Köszi!!Lehet ez lesz.
Esetleg tudsz vmi olcsó helyet vagy jó lehet bármelyik ebay-es pár centes?Susu: este fotózok vele egyet,belinkelem majd.
Szerintem igen jó kamerája van telefonhoz képest! (Nagyon eltalált telefon lett.) -
-
Elims
veterán
Nem tudtok véletlenül egy helyet,ahol 100%-ra eredeti/új nokia akksit lehet kapni 6510-be?
-
Elims
veterán
válasz
Mulderpapa #17873 üzenetére
Már a gd90 is tudta.
-
Elims
veterán
válasz
Next Win ® #17767 üzenetére
Én offolom.
Ha lenne vkinek 715-ös alcatel,kérem írjon.
Fontos,hogy megbízhatóan működő legyen. -
Elims
veterán
válasz
tolts.hu #17754 üzenetére
Szerintem is Velekeio írja az igazságot.
1000 emberből 998 biztos nem adná vissza.
Anno nekem Nagyon sok talált telefont hozogattak. (elhagyták -tényleg- és nem adták vissza,nem keresték meg a tulajdonosát,stb. Nagyon kevés telefonnál csinálták meg..)
Én is adtam már vissza telefont,regisztert,stb.t és a legtöbb esetben szinte egy "Köszi!"-t sem kaptam.. (pedig volt olyan is,hogy 60km-t utaztam szinte csak azért,hogy vissza vigyem a tulajdonosához a dolgot.)Én azért bepróbálkoznék visszaszerezni.. Vhogyan. Fél árban van vhogy.Ha tényleg eladta.
Ha lehúzták volna más téma..Más.
Velekeio: Mennyit kérsz a t20-ért? (csak érdeklődöm :-) )Vkinek nincs véletlenül eladó alcatel 715?
-
Elims
veterán
válasz
zorzy4 #17631 üzenetére
Innen tudnék válogatni egy-két darabot.....
Mikor szokott lenni ez a fórum találkozó?Mennyiért mennek mostanában a nokia 8110-esek?Mennyiért lehet venni?
Vki eladó 6510 nincs véletlenül?Találtam eladót,de 5000Ft-tól indulnak. :-/ Azt sokallom kicsit.
Állapot mindegy csak működjön.Töltő sem kellene. -
-
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #17515 üzenetére
O.K. Csak kérdeztem.
(a többit üzenetben) -
Elims
veterán
válasz
Mulderpapa #17494 üzenetére
Ismerős/barátnak? Ha sokat számít/ér neked akkor ad be egy telefonos boltba.Biztos megcsinálnák.
-
Elims
veterán
válasz
zorzy4 #17478 üzenetére
Ezt nem tudtam..
100%??KSparrow: O.K. Bár... Írom.
Sannnya: Nagyon Köszönöm! Bár így hirtelen összejött vagy 4-5 kijelző... :-)
Írok neked egy privát üzenetet,ha nem tudok szerezni mástól.
Ne kerüljön fáradtságodba,ha másnak otthon van.
Tényleg köszönöm!!Mulderpapa: Szoftverfrissítés?
-
Elims
veterán
Ksparrow: akkor ezt megbeszéljük.
Ferret: Köszi!! Kicsit rizikós.Nem tudja,hogy működik-e 100%-ra.
Egyet szeretnék,ami biztos jó.Sannnya: Köszi!!
Csak ezért sok lenne felmennem.
De köszi!Minolta: lehet,hogy jó lenne benne,de ha már cserélném inkább sajátjára tenném.
Másabb az akksi és a térerő kijelzése. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Látom itt tényleg igazi retro telefonosok irkálnak..
Nem tudjátok véletlenül,hogy a 7200 egyik gyári játékát honnan lehetne letölteni? Disco a neve.
Esetleg vkinek lenne egy ilyen eladó telefonja? (vmint panasonic gd92-t is keresnék normális árban)
Olvastam,hogy kell itt vkinek 5110 gyári fehér billentyűzet.
Kérem üzenjen rám,ma megnézem neki.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest