Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Nekem ha nem is 6101, de 6103 panelem van elfekvőben, kettő is. (egyik lehet 01, már nem tudom)
Félig üres (nincs meg csak az egyik tojástartó)dobozzal volt 8,5k. Még telenoros, nyitással lesz 9,5k, de lehet marad így, nekem jó, én is 20-as vagyok. A sima E61-esem volt 10, nyitással. Az teljes doboz
.
Pityu: Szívesen megnézem a 6111-est, panelem is van, az a telefonom is csak szalagkábeles (nem a polcon, hanem a sokadik, tartalék) A 6102 így egyben lehet érdekelne polcra, meglenne a sor: 6101, 6102, 6103.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Küszöbön az androidos PC-k
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest