Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-10-05 05:40:37

LOGOUT.hu

Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11139) KSparrow válasza csoda120 (#11137) üzenetére


KSparrow
senior tag

háát.. :D láttam kézbe fullfekete előlapot, nem rossz. az arany akkor jó, ha gyári, de amúgy ilyen mattos gagyi műanyag a közkeret, a feketével meg hülyén néz ki. a fekete se rossz (nem láttam az előbb, nem figyeltem) :DDD
:N
hát nem tudom. a fekete az egyáltalán nem rossz darab, vagy az, vagy a sima. amelyik élőben jó. a feketével azért vigyázz, passzoljon a színe. pl 5310 kék és piros nem passzol az előlapi műanyag keret színe a gombsorral, mer az fekete, a keret meg szürke. abból csak a full fekete a jó, (nekem az volt/van) de a 6300 mindkettővel jó lehet.
élben kell megnézni.
az aranynak nem is inkább gagyi, hanem ilyen bóvli-hatása volt, azaz akarna jó lenni, de csak csillog, és nincs mögötte érték. akkor már szerezz egy kilós aranyláncot hozzá, és csapasd a "cigányhifit" a nyóckerben.
a natúr az semmi extra, sokan használják a típust, tudásban és használati körben amúgy ez a telefon egy olyan 6230i-utód. ez kb olyan, azaz ha a natúrt veszed meg, te is egy leszel azok közül. van egy jó telefonod (ami felépítésében megegyezik a 3110Classickal, de ez ide nem lényeges), de semmi extra.
a fekete pedig valamilyen szinten magában hordozza azt a rejtett eleganciát, ami a Nokia telefonok nagy részében megvan. nincs meg a tucat-hatás, mégsem egy gagyi valami. csak arra figyelj, hogy ne legyen béna a festés, passzoljanak a színek.
ha tudod, nézd meg 3 fénynél, azaz napon, árnyékban, és lámpánál. ha passzol, a fekete a jó. ha nem, vagy gagyi hatása van, esetleg kopós a festés, akkor csakis a gyári(-féle) játszik.

ez de hosszú lett.. :DDD
Minolta5: az ezüst egy pár éve megy, a fekete most jön/jött be nemrég, még nem olyan unt darab, de az is kezd sok lenni.

[ Szerkesztve ]

Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV /// Oneplus 8 Pro /// Mobilmementók

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.