Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz csucsbicep #9449 üzenetére
Értem, köszi.
-
agemate
addikt
Sziasztok!
Az AMD A10-5700 APU elegendő 2GB-os HD7850-hez 1080p-ben?
-
agemate
addikt
Hozzátenném, hogy a package temp nagyon ugrál, folyamatosan 5-6 fokokat lép fel-le. A CPUTIN hőmérséklet a terhelés mértékével teljesen azonosan emelkedik, illetve csökken.
-
agemate
addikt
"A szorzó módosítását illetően annyi mozgásterünk van, amennyit Turbo Boost megenged, hiszen a tuninghoz ez a technológia is a szorzó növelését használja. Ez az alap szorzóhoz képest néhány fokkal nagyobbat jelent, például egy Core i5-2300 esetén a 2,8 GHz frekvencia 100 MHz (BLCK) × 28 (szorzó) képletből alakul ki. A BIOS-ban kiválasztható és még működő szorzó a 33, így BLCK növelés nélkül maximum 3,3 GHz-ig juthatunk. A szorzózár nem vonatkozik a memóriára és a grafikus alrendszerre." forrás
Eszerint a nem K-s Sandy i5-ök is valamennyire tuningolhatók. Két kérdésem van: H61-es alaplapban is van erre mód? Működik a Turbo Boost a tuning után is?
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz DonThomasino #2104 üzenetére
Nem. Az i5-2500K egy jó P67-es alaplappal legtöbb helyen gyorsabb, mint az állatgyors i7-8xx, szerintem ezzel megadtam a választ. Jelenleg nem nagyon van olyan számítási feladat, ahol az 1155-ös i5-ök kevésnek bizonyulnának.
-
agemate
addikt
Processzor összehasonlítást készülök írni de nem tudom, játékokon kívül milyen programokkal teszteljek. Átfogó írást készítek. Miket tudtok ajánlani? WinRAR, Cinebench, több nem jut eszembe..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1 humoros
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI kábel TV
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest