Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akmak

tag

válasz recse #12727 üzenetére

Szia

Én az Inteles procikhoz nem nagyon értek. Erre válaszoljon valaki más. Viszont Amd-hez is van olcsóbb alaplap csak én ide a saját alaplapomat linkeltem ami az én elvárásaimnak felel meg. vagyis ha neked nem létszükséglet a Sata3, USb3.0 és több darab PciExpress, memória slot, és a tuningolhatóság akkor lehet olcsóbb alaplapot választani. És ahogy íród ,hogy neked csak irodai gépnek kell akkor még kevésbé szükséges az ilyen agyonzsúfolt alaplap. Ha pedig a jövőben még szeretnél fejleszteni ajánlott fm2+-os alaplapot választani mivel abba fognak jönni jövőre a Kaverik. Példa
    Igen az Intelnek az integrált megoldásai gyengébbek. Az is kérdés mivel konvertálsz filmet mert én úgy hallottam egyedül a Sony Vegas képes használni a gpu-t. Vagyis ha Sony vegas-szal vágsz akkor érdemes Amd-t venni ha esetleg más programot ami csak a processzorral dolgozik akkor Intel.
    Amit mondok nem szentírás csak az amit össze olvastam a fórumból és a cikkekből, ha valaki szerint oltári nagy hülyeséget írtam akkor elnézést kérek és javítson ki.
    Akmak

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés