- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Skype adatvesztés
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akmak
tag
Szia
Én az Inteles procikhoz nem nagyon értek. Erre válaszoljon valaki más. Viszont Amd-hez is van olcsóbb alaplap csak én ide a saját alaplapomat linkeltem ami az én elvárásaimnak felel meg. vagyis ha neked nem létszükséglet a Sata3, USb3.0 és több darab PciExpress, memória slot, és a tuningolhatóság akkor lehet olcsóbb alaplapot választani. És ahogy íród ,hogy neked csak irodai gépnek kell akkor még kevésbé szükséges az ilyen agyonzsúfolt alaplap. Ha pedig a jövőben még szeretnél fejleszteni ajánlott fm2+-os alaplapot választani mivel abba fognak jönni jövőre a Kaverik. Példa
Igen az Intelnek az integrált megoldásai gyengébbek. Az is kérdés mivel konvertálsz filmet mert én úgy hallottam egyedül a Sony Vegas képes használni a gpu-t. Vagyis ha Sony vegas-szal vágsz akkor érdemes Amd-t venni ha esetleg más programot ami csak a processzorral dolgozik akkor Intel.
Amit mondok nem szentírás csak az amit össze olvastam a fórumból és a cikkekből, ha valaki szerint oltári nagy hülyeséget írtam akkor elnézést kérek és javítson ki.
Akmak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- I5 13600k,MSI Pro Z690-A WIFI,BE Quiet hűtő, félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 9900X OEM (egyszer letesztelt)
- Intel Core i5-12400 Processor ( IGPU-val ) + ajándék Bending correction frame (Finalcool)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gèped,most!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest