- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
palosildiko
friss újonc
válasz
auth.gabor #18 üzenetére
Kedves Gábor,
elképesztően hasznos volt visszaolvasni a termék tapasztalataidat. Rm2 vásárlás előtt kerestem rá a termékkel kapcsolatos infókra, így jutottam ide. Láttam az Rm1 és Rm2 leírásod, és Onyx Boox Air-t is. Aminek a végén írtad, hogy Rm1-et visszaküldted. Viszont ki a győztesed Rm2 és Onyx között? Nekem nem derült ki a leírásodból, de lehet, hogy nem voltam elég figyelmes.
Elsősorban a rengeteg kézzel írt jegyzetem egy helyen tartására kerestem megoldást, de felcsillant a szemem az Onyx esetén azon, hogy Kindle-ként is lehet használni és hangoskönyvet hallgatni rajta. Szóval most komolyabb dilemmába kerültem. Köszönöm előre is, ha még van energiád ezzel foglalkozni.
De bárki más véleményét is szívesen fogadom, ha valakinek van tapasztalata mindkét termékkel.
-
rolandg
tag
válasz
auth.gabor #18 üzenetére
Szia!
Nagyon hasznosak a leírásaid, köszi szépen. Én is gondolkodom egy ilyen eszközön. Kérlek, segíts nekem pár infóval:
- Az Air kézírás-felismerő funkciója milyen? Milyen formátumra lehet konvertálni? Pl. megírok kézzel egy e-mailt, és egy klienssel elküldhető a cuccról?
- Van valami kollaborációs eszköz hozzá? Lehet többen ugyan azt a fájlt online szerkeszteni?
- A Lemy toll hegye hogyan működik? Honnan tudsz hozzá olyan helyet szerezni, ami az AIR-hoz j?
- A fóliát honnan vetted rá, amivel jobb az élmény?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- D-Link DIR 842
- Nintendo 3DS és DS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- India és az AI a McDonald's jövője?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest