Hirdetés

2024. február 29., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#101) Csomi68 válasza rolandg (#100) üzenetére


Csomi68
újonc

Köszi!
Remélem hogy a harmadik jó lesz!
Én is aktívan használom, helyszíni felmérésekhez, bútor rajzokhoz. Szeretem, hogy amit megrajzolok, utólag mindenhol látom, számítógépen, telefonon is! Mindenhova viszem magammal, így ha kérdés lenne a rajzokkal kapcsolatban,(ügyféltől, vagy a gyártás során) azonnal meg tudom nézni, vagy javítani. Nem tudom, hogy csak peches vagyok vele, vagy valami előidézte, de az egyiknek kijelző hibái voltak, a másodiknak, pedig szerintem szoftveres baja volt.
Mind a kettő alapból frissítette magát a legújabb verzióra, lehet hogy ez még nem tökéletes!?
Lehet hogy a harmadiknál letiltom a frissítést!

[ Szerkesztve ]

(#102) Hawerr válasza rolandg (#100) üzenetére


Hawerr
tag

Szia.

Engem is erdekelne, hogy honnan lenne erdemes rendelni

Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...

(#103) Andi1020 válasza rolandg (#93) üzenetére


Andi1020
friss újonc

Szia! Engem is érdekelne .
Köszönöm, ha segítesz !

(#104) rolandg


rolandg
tag

Sziasztok!

Érdekeset lépett a cég az új előfizetéses rendszerével. Kíváncsi vagyok mikor vezetik be a korábbi vásárlóknak is. Azért - bármennyire jó ez a cucc - ezzel a lépéssel nem lesz annyira ajánlott a remarkable, mint eddig.

(#105) tsilver


tsilver
aktív tag

elég nevetséges, hogy ha konvertálást akarsz ami miatt szerintem sokan veszik az 8EUR/ hó,
remélem a többiek nem követik egyenlőre

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#106) rolandg válasza tsilver (#105) üzenetére


rolandg
tag

Gyakorlatilag ha bármit akarsz... Úgy látszik, az eladásból nem jön elég pénz... vagy van már egy akkora kritikus tömeg, hogy megéri...

(#107) Renee088 válasza rolandg (#93) üzenetére


Renee088
friss újonc

Kedves Roland,
nekem is el tudnád küldeni a vásárlással kapcsolatos infót?
Köszönöm :C

(#108) tsilver válasza Renee088 (#107) üzenetére


tsilver
aktív tag

+1,
köszi előre is

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#109) marcedli


marcedli
tag

Nos... én az vagyok, aki R2-t szeretett volna, de sajnos az előfizetéses rendszerben már nem éri meg az alapfunkciók nélkül.
Így egy Onyx Boox Note Air 2 lett, ma jött meg.
Nagyon tetszik a kütyű, erre már gyári fóliát is raknak, ami tényleg papír hatást kelt a tollal együtt. Természetesen a tollat első mozdulattal leejtettem heggyel lefelé, szerencsére az egyik kollégámnak van egy R2, Így rögtön pótolni tudtam, mert volt tartalék hegye, amit sajnos az enyémhez nem adnak, de legalább kompatibilis.

Tudja valaki esetleg, hogy itthon hol lehet ebbe hegyet venni?

ami a legelején látszik, hogy a szöveg felismerés sokkal kevésbé hatékony az Onyxon, Ugyanakkor nekem erre nincs is feltétlenül olyan nagy szükségem. Ezért kárpótol a google play, és a különféle android alkalmazások használhatósága.
A különféle fájlok átmozgatása kissé nyögvenyelős, mivel iPhone-t használók, és arra sajnos nincs még Onyx alkalmazás. Ez könnyen megkerülhető, ha azonos wifi hálózaton van két készülék, dehát ez nem egy feltétlenül kényelmes megoldás, Mivel a szinkronizáláshoz egy honlapon keresztül kell feltölteni a fájlokat.

A jegyzetelés teljesen tökéletesen működik, könyvek olvasása, PDF ek kezelése a beépített alkalmazásokkal hibátlan.

#csakawaze

(#110) rolandg válasza marcedli (#109) üzenetére


rolandg
tag

Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet az Onyx. Valóban, az új előfizus konstrukcióban nem feltétlenül best buy a Remarkable 2. Viszont anno pont ezekért a dolgokért választottam, amiket írsz. Ha ma kéne választanom, én is nagy dilemmában lennék még úgy is, hogy tulajdonképpen az árcsökkentéssel oda adták az első éves díjat.

(#111) Pocok72 válasza marcedli (#109) üzenetére


Pocok72
friss újonc

Szia, köszönöm hogy ezt megosztottad. Nagyon gondolkodtam a Note Air 2-n, de ha ennyire körülményes iPhone-nal akkor inkább kihagyom.

Többieket kérdem:
Van valakinek tapasztalata Supernote A5X vagy Booken Notea eszközökkel?

(#112) marcedli válasza Pocok72 (#111) üzenetére


marcedli
tag

Alapjában véve nem annyira veszélyes ez, nem bonyolultabb, mint iOS és pc között fájlokat cserélgetni, szóval csak emiatt nem érdemes lemondani róla. Plusz valójában olyan gyakran nem is kell feltétlenül fájlokat mozgatnod... Ez attól függ, mire használod.

A tollhegy kérdésre van valakinek válasza? Hol lehet otthon kapni? Az már teljesen biztos, hogy az R2 és az OBNA2 tollai kompatibilisek teljesen.

[ Szerkesztve ]

#csakawaze

(#113) Pocok72 válasza marcedli (#112) üzenetére


Pocok72
friss újonc

Szia, köszönöm, akkor még nem vetem el. Milyen érzés írni rajta, mint a papír vagy inkább üveg? Rengeteget jegyzetelek, nekem az az elsődleges szempont, hogy a lehető legjobban megközelítse a papír érzést.
A remarkable a másik ami nagyon tetszene, de az előfizetés annyira nem fogott meg.

Ilyen hegyet találtam, ha jó hozzá:
https://www.emag.hu/onyx-boox-e-book-stylus-betet-wacom-tollhoz-wacompentip/pd/D0KRCPMBM/

[ Szerkesztve ]

(#114) marcedli válasza Pocok72 (#113) üzenetére


marcedli
tag

Kezdek belejönni, telefonról egy pillanat mostmár küldeni a dolgokat 😄
Abszolút papír érzés, van az üvegen egy gyári fólia, hibátlan.
Apró, de fontos: az R2 hátulján van 4 pici pötty, emiatt nem csúszik az asztalon. Az OBNA2 csúszkál, tehát mindenképp érdemes hozzá tokot venni majd.
A toll egész jól tapad hozzá oldalt a mágnessel, de amikor elrakod táskába, vagy nem figyelsz rá, le tud esni. Apróságok, de kell rá megoldás. Jelenleg olyan tokot nem találok hozzá itthon, amelyiknél fülbe rakható a toll.

Azt a hegyet néztem már én is, nem vagyok egyelőre biztos abban, hogy jó hozzá, mert az Airnek más tolla van, mint az A2-nek.

[ Szerkesztve ]

#csakawaze

(#115) marcedli


marcedli
tag

Sziasztok!

Egy kis élménybeszámoló néhány nap után. Eddig egyvalamit találtam, amiben a R2 sokkal jobb, mint az Onyx Booy Note Air 2 (OBNA2), az pedig a szövegfelismerés. Mármint egy teljes kézzel írt jegyzet felismerése, ha erre valaki igényt tart. Abban tökéletes célhardver és szoftver.

És akkor az OBNA2:

Külső
Mindenképp kell tok, és rendes tolltartó. Az oldalhoz tapadás tökéletes addig, amíg nem veszed kézbe a tabletet, mert onnantól kezdve mindig hozzáérsz, és akár le is eshet. A tok azért is szükséges, mert a hátlapja gyorsan elkezd karcolódni, ha mindenféle asztalra lerakjuk és mozog rajta. Márpedig nem tapad az asztallapon.

Launcher
Mivel droid, bármilyen launchert rá lehetne rakni, én mégsem teszem, mégpedig azért, mert függetlenül a képességeitől, ez még mindig egy céleszköz. Annak meg igen jó, és az indítólapja minden igényt kielégít. Külön oldalsávon érhető el a settings, alkalmazások, jegyzetelés és az e-book olvasó.
Az e-book olvasója igencsak fejlett, tulajdonképpen mindent (is) kezel. Ez nyitja a sima pdf-et, a különféle formátumú e-bookokat, természetesen mindenhol kézreáll a toll és a jegyzeteléshez szükséges összes eszköztár. Ezen felül kétpaneles módban is lehet kezelni, ahol bal oldalon a könyv, jobb oldalon pedig a jegyzettömb. Természetesen ezeket külön/együtt is kezeli, lehet exportálni, stb.
Gesztusok testreszabhatóak, alulról felfelé legyintve 3 zóna van, ezekhez mindhez lehet funkciót társítani. Fentről lehúzva kétzónás, mint a legtöbb telefon manapság, bal oldalon az értesítések, jobb oldalon a contorl center a kapcsolókkal, funkciókkal.

Fájlkezelés
Mint azt írtam, kicsit nyögvenyelősnek éreztem a gyári megoldást. Mivel nincs android telefonom, így nincs app, amivel megoldanám, így a BooxDrop beépített rendszert próbáltam. Az annyi, hogy van egy QR kód (azonos LAN eszközök között) vagy honlap (más hálózaton lévő eszközök között), amin be lehet lépni, onnan viszont egyszerűen annyi, hogy az ablakba feltölti az ember a fájlt, és kész. Le is szinkronizálta.
Ez sokkal tovább egyszerűsödött azáltal, hogy felraktam a storeból a Solid Explorert, amit régen sokat használtam. Itt simán be tudtam állítani mind a Google Driveot, mind pedig az otthon használt SMB megosztást. Így egy kétpaneles rendszerben (mint a Total Commander) pont annyira egyszerű bármilyen fájl mozgatása, mint ahogyan sejtitek.

Napló/Jegyzetelés
Nos igen, ebben teljesen tökéletesen működik. Mint azt már írtam, a hosszabb szövegek felismerése nem igazán jó, ugyanakkor ez csak részben igaz. Az Onyx saját billentyűzetét használva bármilyen beviteli mezőben lehet ceruzával írni, amit felismer szépen, szinte egyáltalán nem hibázik, ha csak szavakról van szó. De a lényeg az: ha valakinek kézírásfelismerés elengedhetetlen, akkor inkább az R2 való neki - mostmár havi előfizetésért.

Sokat gondolkodtam a jegyzetelésen, főleg munkahelyi környezetben, és azt hiszem, megtaláltam a legjobb megoldást. A szabad kézi jegyzettömb helyett inkább a klasszikus határidőnapló megoldást választottam. Ez egy 1240 oldalas pdf fájl (amit kb 1 mp alatt megnyit a tablet - döbbenet), amelyben gakorlatilag crosslinkek segítségével iszonyat hatékonyan lehet mozogni. Van éves/negyedéves/havi/heti/napi nézet, mindegyikhez külön csatlakozhat jegyzet oldal. Van feladat-nézet, amely egy index oldal, és az aloldalak onnan is linkelve vannak. Van külön jegyzetek része, amely szintén kb 30 oldalon keresztül, tartalomjegyzékkel elláthatóan működik linkekkel. És mindeközben nem zavar be a pdf lapozása sem (vagy ha igen, akkor letiltható az ujjal érintés) a képernyő jobb/bal oldalára tappantva.
Ezt a fájlt meg tudjátok venni R2-re vagy OBNA2-re optimalizálva, itt találjátok:
https://www.etsy.com/shop/ePaperTemplates?ref=simple-shop-header-name&listing_id=1005096670
Nekem nagyon bevált.

Egyszóval nem bántam meg, hogy ezt a testreszabhatóbb kütyüt vettem, az én igényeimhez jobban passzol.

P.s.: a Lamy AI Star tökéletesen működik vele, gombnyomásra radíroz, tehát abszolút funkcionális tartozék.

#csakawaze

(#116) tsilver válasza marcedli (#115) üzenetére


tsilver
aktív tag

fájl átvitelre a push.boox.com-ot nem próbáltad?

nekem az egyik kedvencem, hogy képernyő védőnek be lehet állítni a naptárt + hozzáadott jegyzettel együtt, és amikor elmegy aludni a gép akkor mutatja neked, hogy miről nem szabad aznap megfeledkezned :)))

mondjuk az oldal szélén újjal húzva a fényerő és világítás állítás sem rossz.

illetve az oldal hosszúság vagy szélesség növelése duplájára is sokat segít.

[ Szerkesztve ]

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#117) marcedli válasza tsilver (#116) üzenetére


marcedli
tag

Mindent még nem próbáltam, köszi a tippeket! 😀
Google naptárat használok, attól nem tudok szabadulni, ha majd az Onyx is tud majd integrálódni, szuper lesz. Ha...

[ Szerkesztve ]

#csakawaze

(#118) FefeeX válasza rolandg (#106) üzenetére


FefeeX
veterán

Erősen gondolkozom a rendelésen, mert sokat jegyzetelek papírra, a munkámhoz is…
Pontosan miket vettek el és tettek fizetőssé? Maga az exkluzivítás nálam mondjuk elég nagy előny.
Milyen kedvezményt lehet elérni a korábban említett privát rendeléssel, ez áll még?
Calibre-ben tárolt epub-okat visz rendesen? Mert alapvetően a régi Nook-om is kiválthatná

(#119) rolandg válasza FefeeX (#118) üzenetére


rolandg
tag

Szia!

Azok a szolgáltatások lettek fizetősek, amelyek a "papír" funkció felett vannak:
- online tárolás,
- google drive elérés,
- asztali és mobil app szinkronizáció,
- kézírás felismerés.

Ezekben a remarkable nagyon erős, nagyon jól működik, jobban, mint a konkurenseké.

A helyzet az, hogy 100 euróval olcsóbb lett, ami kicsit több mint 1 évnyi előfizetés. Hogy van-e annyira jó a cucc, hogy megérje? Igen. Hogy hosszabb távon kompromisszumos eszköz nem jobban kifizetődő-e? De, valószínűleg igen. Viszont az kompromisszum. Én március óta használom az enyémet, és nem cserélném el még akkor sem, ha fizetni kell az általam kedvelt szolgáltatásokért. Mert annyira jó. És megnézve az enyémet, nagyon sokan rendeltek maguknak is. És ők is imádják. És nem cserélnék el. Az biztos, hogy ez egy exkluzív eszköz.

Az e-book olvasó funkciót nem tudom. Nem használom ilyesmire.
Ha vásárolni szeretnél, segítünk!

(#120) pakata válasza Honkydoo (#44) üzenetére


pakata
friss újonc

Szisztok!

Én Onyx Boox Note air-t használok, Lamy tollal. Most vettem bele új wacom tollbetétet, méretre stimmel, de már akkor ír a felületre, ha 1 cm-re megközelítem a képernyőt, gyakolratilag használhatatlan. MIért csinálja ezt? Valami speciálisat kellet volna vennem?Vagy esetleg az érzékenység állítható? Kerestem, de sehol sem találtam erre lehetőséget. Tud valaki segíteni? Vagy valakinek van szüksége 10 wacom hegyre? :)

[ Szerkesztve ]

(#121) tsilver válasza pakata (#120) üzenetére


tsilver
aktív tag

nekem nincs Lamy tollam csak gyári de van Wacom hegyem kipróbálom aztán referálok

hátha ez segít néhány hónapja ezt találtam

[ Szerkesztve ]

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#122) Niki0219 válasza rolandg (#119) üzenetére


Niki0219
újonc

Szia!

Egyetemre jegyzeteléshez jó megoldáshoz lehet a Remarkable2? Jogi karra.

(#123) rolandg válasza Niki0219 (#122) üzenetére


rolandg
tag

Szia! Szerintem igen. Én is tanulok is, és az a jó, hogy rárakom a gépre a pdf-eket, és bele is tudok jegyzetelni. De olyan is volt, hogy orvosi váróban ezen írtam meg a céges beszámolót, nyomtam egy gépírásra átalakítást, és ment el mailben. Sokoldalú a kicsike. Viszont oda tokot vegyél, mindenképpen!

(#124) gyulavezir


gyulavezir
aktív tag

Sziasztok! Úgy döntöttem, kipróbálom mert engem is elfogott a birtoklási vágy. És különben is nemsokára karácsony.
Szóval jól láttam, hogy (talán a napokban) a 30 napos próba lehetőségét 100 napra módosították?
Sok mindent olvashattam itt, ezeket előre is köszönöm. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet.

(#125) Honkydoo válasza pakata (#120) üzenetére


Honkydoo
őstag

Szia!

Nekem is volt hasonó eset a gyári tollal.
Akkor történt, amikor véletlenül a hegyére ejtettem.
Próbáld meg kivenni a hegyet és visszarakni, vagy beletenni egy másikat.

Nem kell bika erősen belenyomni, szerintem ez a gond.

"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."

(#126) gyulavezir


gyulavezir
aktív tag

Na, most érkezett meg. Karácsonyra szántam magamnak, de most már mindegy is. :))
Tud valaki segíteni, hogyan fog a Lamy toll együttműködni a készülékkel? Csak simán abba teszem a hegyet és kész? Előre is köszi a segítséget!

(#127) Matics


Matics
csendes tag

Sziasztok, hátha érdekel valakit, tegnap jött meg a reMarkable 2-m. Pár órát használtam és csak megerősíteni tudom az előző kommentekben leírtakat vele kapcsolatban, elképesztő és hihetetlen. Kb tökéletesen vagy jobban adja vissza, vagy inkább jobb érzés vele írni mint tollal, ceruzával papírra.

De, ettől függetlenül mégse tartanám meg, szóval 2 naposan eladó. A hirtelen felindulásból elkövetett vásárlásomból kijózanodtam. Jó, jó, nagyon jó, tökéletes, de 185.000 Ft!! egy jegyzetfüzetért.

Ha valakit érdekelne és ilyet lehet kommentben, akkor a hardveraprós hirdetés linkje:

https://hardverapro.hu/apro/remarkable_2_book_folio_gray_es_marker_plus_elado/friss.html

Uff

(#128) gyulavezir


gyulavezir
aktív tag

Eladom sosem használt Lamy tollam, nekem az alap tökéletesen megfelel. 11500.- az ára, dobozában, három heggyel. (boltban 14240.- volt) Tagoknak, itt Babilonban házhoz viszem.

(#129) Unicycle


Unicycle
újonc

Sziasztok, nincs valakinek Veszprém környékén remarkable 2-je? Feleségem gondolkodik rajta, de nem vennénk, amíg nem próbálta ki, és jó lenne, ha valaki tudna biztosítani erre lehetőséget.
köszönöm.
Attila.

(#130) tsilver


tsilver
aktív tag

Boox tulajoknak jött ki új 3.2 firmware, elég sok változással.
Valaki próbálta már?

[ Szerkesztve ]

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#131) FefeeX válasza Matics (#127) üzenetére


FefeeX
veterán

Nekem most már kb 2 hete van meg, imádom is, azóta nem írtam papírra, DE azért nem túloznék ennyire. Egy jó tollal papírra azért még jobb érzés írni, kérdés hogy ki próbált már jobb tollat...
És azért van utánhúzása, plusz nem tökéletes a lekövetése szerintem (sokszor csúnyább a végeredmény, mint papíron töltőtollal), viszont valóban, ha magát a technikát nézzük, baromi jó, és vissza nem adnám. A tokot erős túlzásnak éreztem, bármelyiket bármennyiért, nem azért, mert nem tudnám kifizetni, hanem mert na. Most bedugós tokot fogok szerezni hozzá, toll tartóval, mert így natúrban mozgatva azért az leesik néha.
Nekem egyszer fagyott már le, pedig semmi különöset nem csináltam.
Amit észrevettem, hogy a szürke írás átghostingol másik oldalakra, de lapfrissítés (másik fájl pl) után eltűnik, nem a kijelző, sokkal inkább a szoftver hibája, de nem vészes.
A tolltól tartottam, mivel nem fém, de érdekesmód brutál minőségi tényleg a fogása is. Kényelmes. De ha szépen szeretnék írni, akkor muszáj lesz ezentúl is egy kicsit minőségi tollal, minőségi tintával, papírra. Viszont amire való, arra nagyon jó. PDF-eken dolgozom, jegyzetelek rájuk, már ezzel sokat nyertem, hogy nem kell kinyomtatnom egy csomó mindent. Újságot is rajta olvasok, valamint felmásoltam már rá a könyveimet is, egyelőre csak olvasni nem nagyon tudtam még nekiállni.

(#132) Matics válasza FefeeX (#131) üzenetére


Matics
csendes tag

Ennyi tapasztalatom már sose lesz, el is adtam.
Vettem helyette egy hataridonaplot es toltetet rotringba :).
Megvettem hozza mindent, baromi kenyelmes es jol hasznalhato igy. Csak az ara... 185.000 Ft, brutal sok volt igy visszagondolva. Persze ha munkahoz kell, es javitja, gyorsitja, akkor nem szamit. Nekem, mint mezei felhasznalonak inkabb felesleges.
Pdf jegyzeteles is zsenialis, nyomtatas azonnal elhagyhato. Szoval jo cucc, nagyon jo.
Majd ha 3-4 ev mulva beverik az arat 50.000re, akkor lehet ujra veszek.

Uff

(#133) FefeeX válasza Matics (#132) üzenetére


FefeeX
veterán

Nem hiszem, hogy lesz 50ezer, mert annyiért a negyedennyit tudó ebook olvasók vannak :)
Itt meg azért feature-t kapsz. Nekem a jegyzeteim is több papíron voltak, sokszor pont az nem volt nálam, ami kellett volna...
Így most minden rendezettebb, egy helyen van, de valóban, azért ez luxus, semmiképp nem alapfelszerelés. Még ha sok pénzed van, és nem múlik rajt (megkerested és nem közbeszerzésen nyerted, mert ha nem dolgoztál érte, nyilván nem érzed), akkor is fájdalmas érte ennyi, pláne a tokkal... Aztán egy hét, és már csak az öröm marad :D

(#134) Matics válasza FefeeX (#133) üzenetére


Matics
csendes tag

Hat nem tudom, van jonehany "kacatom" amit par het vagy honap utan total feleslegesnek gondolok. Kb minden irrealisan draga, pl ipad air 4, mar ezt is hirdetem, kb semmire se jo amit ne tudnal kivaltani filleres dolgokkal, vagy iphone 13 vs 100.000 ft-os mobil. Kb minden draga cuccnak irrealis az ara hasznossagahoz kepest. Erdekes. Kivancsi vagyok meddig megy ez a merhetetlen dozsoles a vilagon.
Remarkable 2 is, mindegy hogy megengedhetjuk e magunknak vagy sem, 2021ben kelet Euban az atlagos minimalbertol kicsit dragabb eszkoz. 1 atlagos emberfo 1 havi berebe kerul. Es csak jegyzetelesre jo, persze azt minden kepzeletet felulmuloan.
Az anyag es eloallitasi koltsege lehet 20.000 huf vagy max 30.000 huf se lehet, kozben 185.000 ft idehaza.
Erdekes. De ettol fuggetlenul viszik mint a cukrot, Globalisan nezve.

Uff

(#135) rolandg válasza Matics (#134) üzenetére


rolandg
tag

Minden relatív. Ott van például az idő, amit nehezen tudok forintosítani, még akkor is, ha ismerem az órabérem. Mikor órákat jegyzetelek egy megbeszélésen és az emlékeztető néhány gombnyomás, nem pedig órák gépelése, akkor azért nagyon hasznos. Meg akkor is, amikor olyan helyen vagyok, ahol nem tudok gépelni, hanem kézzel megírom a leírásokat, és egy gombnyomással át tudom alakítani dokumentummá. Vagy mikor a jegyzeteim scannelés, másolás nélkül küldöm el a kollégáimnak. Másra használjuk, és nyilván ha csak magamnak jegyzetelnék, máshogy gondolnám. Vagy nem. Mert eddig állandóan a jegyzeteim kerestem. Most meg ez másodpercek. Ott van egyben minden. És igen, ez brutál drága cucc. Viszont ha jelentős időt spórol meg, akkor megéri. Ha egy jegyzetfüzettel kiváltható, akkor felesleges drága kacat.

(#136) Matics válasza rolandg (#135) üzenetére


Matics
csendes tag

Ezek jó példák, teljesen iagazd van, maximálisan kitudod használni az átala nyújtott előnyöket, bőven megéri számodra, akár az ár többszörösét is így. Számomra volt teljesen felesleges és inkább a saját példámra írtam okulásként a lentieket.

Uff

(#137) picur33 válasza rolandg (#119) üzenetére


picur33
friss újonc

Szia!

én szeretnék vásrolni egyet, és kérnék szépen segítséget.

köszönöm

(#138) Matics


Matics
csendes tag

Alacsonyabb áron szerzi be Rolandg mintha közvetlenül megrendelnétek, vagy miért kértek olyan sokan segítséget?

Kb minimális angol tudás és google translate segítségével pikk pakk megrendelhető. 4-5 nap alatt meg is érkezik Hongkongból, vám se más intézés nem szükséges, a DHL mindent megcsinál. Remarkablesok kifizetik a vámot és az ÁFA-t. Ez ugye benne van az árban.

Uff

(#139) gyulavezir válasza Matics (#138) üzenetére


gyulavezir
aktív tag

Van valami gond azzal, ha valaki valakitől segítséget kér és netalán-tán még segítünk is egymásnak? Vagy valahol láttad tán leírva, hogy akárki is olcsóbban akarna vásárolni?

A fórumtárs úgy látom eléggé aktív és egy csomó hasznos dolgot osztott meg eddig, miért ne kérhetne akárki IS segítséget tőle?

(#140) FefeeX válasza Matics (#138) üzenetére


FefeeX
veterán

Igen, de van referral bonus, a meghívó és a meghívott is kapja.

[ Szerkesztve ]

(#141) Matics válasza gyulavezir (#139) üzenetére


Matics
csendes tag

Feltételezésekbe bocsájtkoztál, tévesen.
Senkinek semmi baja azzal ha segítünk másokon.

Uff

(#142) Matics válasza FefeeX (#140) üzenetére


Matics
csendes tag

Kösz a választ!

Uff

(#143) hockeyapu


hockeyapu
aktív tag

Booxos vagyok,de kíváncsi voltam mit írtok az R2-ről, és látom a jegyzetelős booxosok is idecsapódtak. (tök jó!) :)
Nekem not air van 1 éve és imádom ! :C
Annyira, hogy gondolkozom vegyek egy 2. generációsat, 1 éve is gondolkoztam a note 2-esen az erősebb hardver miatt, de abban nincs g sensor, viszont most megkapta azokat + erősebb procit.
Szóval valaki, aki cserélte már, vagy van tapasztalata mind a kettővel? :R

"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...

(#144) tsilver


tsilver
aktív tag

R2 tulajok megnéznétek, hogy kézzel írva jól tördeli felismerés után az R2 az alábbi szöveget, és csak simán beírjátok vagy kell vmi "turpisság is"

- teszt 1
- teszt 2
- teszt 3

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#145) rolandg válasza tsilver (#144) üzenetére


rolandg
tag

Nekem tökéletesen letördelte. Nem kellett turpisság. Annyi volt a különbség, hogy a franciabekezdések ponttal kezdődtek.

(#146) Netty


Netty
újonc

Sziasztok!Uj Remarkable 2 tulajdonos vagyok alap felhasznaloi tudassal.Keresek tapasztalt felhasznalot aki szemelyesen es/vagy telefonon tudna segiteni nehany kerdesben.Halasan koszonom a segitseget!
Elso korben erdekelne,hogy az normalis,hogy a kijelzo nehany perc hasznalat utan atvalt szurke szemcsesre?

(#147) Netty válasza Matics (#138) üzenetére


Netty
újonc

En most rendeltem cegesen.Ugy egy kicsit macerasabb volt,ha a ceg nem vamoltat rendszeresen,de a DHL tenyleg nagyon profin kezelte az ugyet.Ha valakinek kell ezzel kapcsolatban info,szivesen segitek!

(#148) Netty válasza Unicycle (#129) üzenetére


Netty
újonc

Ha esetleg Bp-n szeretne megnezni szivesen megmutatom.

(#149) rolandg válasza Netty (#146) üzenetére


rolandg
tag

Mit értesz szürke szemcsésség alatt? Alapvetően szürke a kijelző. Esetleg egy fotót küldj róla. És nagyon szívesen segítek mindenben.

(#150) FefeeX válasza Netty (#146) üzenetére


FefeeX
veterán

Egy tuti, pár perc után lezárja a kijelzőt, és gombbal lehet feloldani, ilyenkor kicsit változik a kép, majd gombbal meg vissza. Nem tudom, itt erről van-e szó

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.