Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Algieba

őstag

Üdv!
    Nálam gyakran előfordul a ''felébredek, de valami nem stimmel'' álom. Jellemzője, hogy nincs fény, nem lehet felkapcsolni a lámpákat, és még a zseblámpának is tompa, vörös fénye van. Persze a zseblámpa se bírja sokáig, és ismét sötétben keresi az ember a nyomasztó érzés okát.
    Nálam fura lények vannak, méretük a macskától, emberig terjed és mindig nagyon különösek és határozottan nem élőlények, hanem valami hideg izék.
    Gyerekkoromban a frász kitört, mikor álmomban felébredtem, és láttam, hogy a szekrényajtó ki van nyílva, és tudom, hogy valami kijött onnan, és a valami már az ágyam mellett van...
    Rosszabb volt, mint az összes japán horror egybegyúrva.
    Brrr.
    Sajnos, mind a mai napig előfordul. Nem tudom, hogy mi okozza. Felnőtt koromra már csak kellemetlen, nem rémíszt meg.

• Algieba

őstag

Nagyon sok érdekes álmom volt eddig, leírom az egyik legrondábbat.
    Egy szép, nyugodt tavon csónakázott egy férfi és egy nô, a tó közepén lévô szigetre akartak eljutni. A pár évôdött, boldog volt, de csak nem jutottak közelebb a szigethez. A tó neve Kétségek volt, a szigeté Gyönyörök kertje.
    A páron eluralkodtak a negatív érzések, mivel kapcsolatuk nem volt elég erôs. Ahogy elhatalmasodott rajtuk a kétség, a tó megváltozott, mélyébôl hajóroncsok és hullák sokasága emelkedett ki. A hullák lomhán mozogtak, némán motyogták rég elrothadt vágyaikat... A férfi bedobta a nôt a tóba, hogy így nyerjen idôt. A tó révésze látta a bnt, amit egykoron ô is elkövetett. Segített eljutni a férfinak a szigetre, de közölte vele, soha léphet be a Kertbe, és ha életben akar maradni, ki kell állnia egy próbát, hogy ô lehessen az új révész. Bukás esetén mehet a tóba a nô után.
    Itt felébredtem.

Ui.: Gyakran álmodok lomhán mozgó hullákkal, akik úgy tesznek, mintha még élô emberek lennének. Egyszer tengerparton találtam magamat, ahol a hullák strandoltak, és a cápák nem gyôzték felfalni a sok döglött húst, a lassan lubickoló holttesteket. Ez az álom annyira tömény volt, hogy nappal visszaemlékezve rá, hányingerem lett.
    Oké, most is undorrohamom van...

Ui2.: Eh, álomban elkövetett gyilkosság nem nagy kunszt, én is öltem már.
    Sôt, én a saját torkomat vágtam át, illetve egyszer jobb halántékomon át golyót röpítettem a fejembe, és éreztem, miközben elôre zuhantam és elvágódtam a padlón, hogy a meleg vér lecsorog a bal vállamra, keser szagot éreztem, a fülem zúgott és egyre hallkultak a külvilág hangjai. Ez igen emlékezetes álom volt.
    Ui3.: Idônként csinos szárnyaim nônek és röpképes leszek.
    Mindig színesben álmodok. Ezt onnan tudom, hogy amikor akváriumokat látok álmomban, a halak színei akár a valóságban. Múltkor pulykahalakat is láttam egy tengeri akváriumban.
    És vannak egész történetet elmesélô álmaim.
    Profi álmodó vagyok. Álmaimban élek. A való élet nekem egysíkú, egy véget tartogató, közönséges rémálom. Unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák