Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
van valakinek valami jó gus vagy awe32 emulátora dos és/vagy windows-hoz?
-
erdesz
tag
Gratula, de nem egyszerűbb dosbox-szal futtatni?
-
nomac
tag
Pre2?
-
nomac
tag
Gratula.
-
sajna az nem lesz meg, de letöltöttem már valahonnan és dos alatt a saját driverével üzemel a dolog... ebben csak detektálni lehet a paramétereit és azokat írja bele az autoexec.bat és config.sys file-okba...
de már ez is baromi jó, hogy 22-ra tudtam állítani a port-ot mert volt 1-2 progi ami nem szerette a 240-et és csak 220-on volt hajlandó elindúlni...
most télleg marha boldog vagyok...
indúlhat a Magic Carpet (annak ugyanis eddig nem volt zenéje) -
sajna irq beállítási lehetőség nincs, de az AUDIO I/O ADDRESS -t sikerült 220-ra állítani!
marha boldog vagyok!!! köszi...
már csak az volna a kérdés hogy van rajta egy foglalat, olyan mint a régi tseng et6000-esekn volt a mamória foglalat... oda milyen chipet lehet belerakni és az mire jó??? -
WillChi
őstag
Nem akarok hülyeséget irkálni, de anno abban a korszakban, mikor az AWE32 és a GUS-ok voltak top-on, a kártyáknak volt DOS-os drivere, amit vagy az autoexec.bat/config.sys párosban lehetett konfigurálni, vagy mint a GUS-nál volt egy progi, amit ha elindítottál, akkor konfigurálni tudtad belőle a IRQ/DMA/portbeállításokat. Ebből az következik, hogy meg kellene szerezni az eredeti driverlemezt hozzá.
-
jujj!!! basszus! találtam leírást, nem is gondoltam volna... rosszúl kerestem eddig!!!
google-ban rákerestem a kártya számára a CT3910-re... baró! és képre kerestem!!! -
-
nomac
tag
Kedveled a dos-os játékokat?
-
Hali... mivel nem találtam ilyesfalyta témát ezért úgy gondoltam létrehozom...
kérdésem volna: hogyan lehet a régi sb16 és awe32-esek portjait/dolgait megváltoztatni
pl az irq-t hogy lehet 5-re rakni ha 7-en megy most, az i/o portot hogy lehet 220-ra rakni ha most 240-en van?
milyen kiegészítő chipet lehet az awe32-be beletenni (sajna nem értek hozzá) valami négyzet alapú sok lábú dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- SSD kibeszélő
- Hobby rádiós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest