- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Na már a fegyvermodellek is változtak kicsit?!
-
.LnB
titán
Jelenleg nem, de ha meglesznek a textúrák és a rendes modellek, akkor még bármilyen stílusú lehet a játék. Még annyira kezdetleges, hogy olyanná alakítják amilyenné akarják. Bár nekem jelenleg is tetszik ez e letisztult robotos design, de koránt sem biztos, hogy így marad. De gondolom meghagyják annak a lehetőségét majd a végleges változatra is, hogy ilyen formában (kinézettel) lehessen játszani.
-
.LnB
titán
Ez a map benne van alapból a játékba? Igen csak rám férne a gyakorlás
Tudjátok a map nevét ha benne van? -
.LnB
titán
(#10) atidzsiforc Nekem pont, hogy jobban bejön ez a soudpack mint az alap Quake-s, itt nincs nyögés ugrásoknál.

(#11) sto1911 Persze tisztában vagyok vele, hogy még új játék, és rengeteg minden fog változni. Csak azt hittem tudsz valami steam group-ot, vagy irc-s csatornát ahol lehet 1v1-et keresni (mondjuk irc-t nem is emlékszem már, hogyan kell használni). Az a játékmód pedig A1v1 volt közben rájöttem már. Tegnap Asylum pályán lövöldöztem kicsit, szóval már az is van.
-
.LnB
titán
Néztem én is, igazából egyik map se tetszik
Vagyis aero igen, de az mindenki számára alap. Sőt úgy vettem észre, hogy ha duelezni akarsz Reflex-ben akkor más választásod nagyon nincs is. Szoktam játszogatni, múltkor hívtalak de nem is válaszoltál.
Néztem ezt a jumping tutorial videót is, de nekem egyszerűen ez még nehéz.
Viszont jó ritmusa van a játéknak ami tetszik. Mikor tudok játszani akkor általában élvezem, de nehéz enemy-t találni. Erről akartalak is kérdezni, hogy van valamilyen pickup vagy hasonló? Mert így ritkán találok ellenfelet.
Mikor megvettem azt hittem csak az ős CPM-es playerek nyomják és folyton ki fogok kapni, de nem eddig nem sokszor veszítettem.
Tegnap előtt játszottam egy sráccal, valami fura játékmód volt. 1v1, de full hp-val és páncéllal kezdtünk, minden frag után újraindult a kör. Nem tudom mi volt.Szóval jó lenne néha itt dumálni mert elég egyedül vagyok
Kellene ismerős aki játszik.ztn? és egyéb duel map várható még?
-
.LnB
titán
Na játszottam 3 meccset most, kevés sikerrel

Van egy nagy problémám a játékkal. Én szintévesztő vagyok, és sokszor azt sem tudom melyik fegyvert veszem fel. -
.LnB
titán
Látom azért a legtöbb parancs szerencsére egyezik a QL-el. NEkem a fegyverek bindelése a legfontosabb. Ma amint lesz egy kis időm nekiállok megcsinálni.
Egyébként nekem nagyon tetszik ez a design. A hangok, a modellek. Kicsit mondjuk túl színes, de ennyi talán még elmegy. Annyival modernebb érzetet is sugároz a game.
Megnéztem a mapokat is, aerowalk van
Azon játszhatunk. Egy ztn-t is szívesen látnék. De vegyél fel majd steamen, úgy tudnunk egyeztetni. Ott is LnB-ként találsz meg (Watchmen-es Smiley avatarom van). -
.LnB
titán
Ma beszereztem a játékot, és némi Quake Live tapasztalat után igen tetszett a játék az első próbálkozás után. De sajnos még nagyon kezdetleges állapotban van. Itt majd tudunk róla beszélni, ne máshol offoljunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Adobe Lightroom topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest