Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Nagyjából két hete van nálam a telefon, így valamennyire tudtam már véleményt alkotni, különbséget tenni, hogy milyen ezt a telefont használni az előzőhöz képest, ami egy iPhone SE volt.
Pozitívum:
-Szép a kijelzője, a tartalomfogyasztás lényegesen jobb, mint SE-n. (Bár ugye 4" vs 6,3")
-Szépen testre szabható a rendszer, kb mindent be tudsz állítani, hogy, mi hol legyen.
-Jó pofa az értesítési led, nem kell emelgetni a telefont hogy lássam, hogy keresett-e valaki.
-Az ujjlenyomat olvasó gyors és pontos.
-Tetszik, hogy ha esetleg nem tetszene egy rendszer alkalmazás (Pl a kameráé), akkor fogod magad és felteszel egy másikat, ami adott esetben jobban is funkcionál, mint a gyári. Pl a gyári Kamera appal nem tudsz 4K-ban videót felvenni, a feltelepítettel pedig simán. Számomra mondjuk ez fura, hogy a gyáriban akkor miért nincs benne. Meg simán előfordulhat, hogy a telepített appal a képek minősége is lényegesen jobb. Bár szerintem a gyári appal is kurva jó képeket csinál ez a telefon.És hát jöjjön egy kis negatívum is, mert hát az is van.

-A rendszer alapvetően gyors, de én látok benne mikro laggokat, pláne az animációknál.
-Néha csinál olyat, hogy ha mondjuk bemegyek az üzenetekbe, akkor kb fél másodpercig csak telefonszámokat látsz és utána írja oda a Kontaktok nevét. Egy pillanatig van ez így, helyrerakja magát, de az a fél másodperc pont elég arra, hogy ezt lásd és háááát...
-A memóriakezelése több alkalmazás esetén még mindig botrányos szerintem. Többször látom, hogy újratölti az alkalmazást, oké kb 1 másodpercet vesz igénybe, de akkor is.
-A kamerában a Lassított felvétel elég nyögvelősen megy és ez látszik a végeredményen is. Nem az erőssége ennek a telefonnak. Nem mintha használnám, ha nem írjátok valószínűleg fel se tűnik. Csak érted, ha már van akkor működjön is rendesen.A negatívumok jó részére azt olvastam külnöldi oldalon is, hogy szoftveresen javítani fogják, viszonylag sűrűn kap frissítéseket a telefon. Meg persze azt is vegyük számításba, hogy ez a telefon hiába jó ár/érték arányú, a legjobb indulattal sem lehet rá azt mondani hogy csúcs mobil. Szóval ezt is figyelembe véve alapvetően gyors, meg különösebb gond nincs vele, de ennek is megvannak a hülyeségei. Kifagyással, látványos lassulással eddig nem találkoztam. Hirtelenjében ennyi, ha valami még eszembe jut, akkor írom.

Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Asustor NAS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest