Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Nagyjából két hete van nálam a telefon, így valamennyire tudtam már véleményt alkotni, különbséget tenni, hogy milyen ezt a telefont használni az előzőhöz képest, ami egy iPhone SE volt.
Pozitívum:
-Szép a kijelzője, a tartalomfogyasztás lényegesen jobb, mint SE-n. (Bár ugye 4" vs 6,3")
-Szépen testre szabható a rendszer, kb mindent be tudsz állítani, hogy, mi hol legyen.
-Jó pofa az értesítési led, nem kell emelgetni a telefont hogy lássam, hogy keresett-e valaki.
-Az ujjlenyomat olvasó gyors és pontos.
-Tetszik, hogy ha esetleg nem tetszene egy rendszer alkalmazás (Pl a kameráé), akkor fogod magad és felteszel egy másikat, ami adott esetben jobban is funkcionál, mint a gyári. Pl a gyári Kamera appal nem tudsz 4K-ban videót felvenni, a feltelepítettel pedig simán. Számomra mondjuk ez fura, hogy a gyáriban akkor miért nincs benne. Meg simán előfordulhat, hogy a telepített appal a képek minősége is lényegesen jobb. Bár szerintem a gyári appal is kurva jó képeket csinál ez a telefon.És hát jöjjön egy kis negatívum is, mert hát az is van.

-A rendszer alapvetően gyors, de én látok benne mikro laggokat, pláne az animációknál.
-Néha csinál olyat, hogy ha mondjuk bemegyek az üzenetekbe, akkor kb fél másodpercig csak telefonszámokat látsz és utána írja oda a Kontaktok nevét. Egy pillanatig van ez így, helyrerakja magát, de az a fél másodperc pont elég arra, hogy ezt lásd és háááát...
-A memóriakezelése több alkalmazás esetén még mindig botrányos szerintem. Többször látom, hogy újratölti az alkalmazást, oké kb 1 másodpercet vesz igénybe, de akkor is.
-A kamerában a Lassított felvétel elég nyögvelősen megy és ez látszik a végeredményen is. Nem az erőssége ennek a telefonnak. Nem mintha használnám, ha nem írjátok valószínűleg fel se tűnik. Csak érted, ha már van akkor működjön is rendesen.A negatívumok jó részére azt olvastam külnöldi oldalon is, hogy szoftveresen javítani fogják, viszonylag sűrűn kap frissítéseket a telefon. Meg persze azt is vegyük számításba, hogy ez a telefon hiába jó ár/érték arányú, a legjobb indulattal sem lehet rá azt mondani hogy csúcs mobil. Szóval ezt is figyelembe véve alapvetően gyors, meg különösebb gond nincs vele, de ennek is megvannak a hülyeségei. Kifagyással, látványos lassulással eddig nem találkoztam. Hirtelenjében ennyi, ha valami még eszembe jut, akkor írom.

Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro 512 GB. Független.
- iPhone 15 128GB One függő új közel 1 év jótállás
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest