- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
forgonati
őstag
Nem egász 3 hete használom a telefont. Rögtön ahogy megjött, vettem egy üveget is rá Aliról. Tegnap jött meg. Az üveg amúgy kb. rendben van, bár a notch kivágása inkább amolyan csepp formájú (OP6T) de nem nagyon zavaró, 80 centért okés. Viszont. Mikor raktam rá, előtte ugye megtakarítottam a kijelzőt. Aztán ahogy nézegettem hogy nem maradt-e porszem rajta, akkor vettem észre egy szép hosszú kb. 1cm-es karcot a közepén. Szerencsére nem elég mély ahoz hogy zavaró legyen, csak akkor látni ha úgy kapja a fényt, de bizony ott van. Az elejétől a hozzá adott tokban van a telefon és soha nem raktam le sehova kijelzővel lefelé, szóval csakis akkor szedhette össze mikor a zsebemben volt. Alap, hogy soha, semmi mást nem tartok abban a zsebemben a telefonon kívül. Képzelem, ezek után, ha nem lenne a tok rajta, hogy nézne ki a háta...
Ennyit a Gorilla Glass-ról. Mindig mondom, lehet bármilyen edzett üveg, 5-ös vagy 999-es verzió, karcolódik ez, akárhogy vigyázol rá. Üveget a kijelzőre amilyen gyorsan csak lehet, meg tokot rá, olyat ami körbeveszi a kamerát (a gyári nem ilyen) máskülönben bárhogy vigyáztok rá, karcos lesz, méghozzá hamar...
Legközelebb ha már csak egy telefon vételének a terve is felmerül, már rendelem is az üveget hetekkel előtte...
Aktív témák
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Jófogás tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Elektromos autók - motorok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest