- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisztavíz
kezdő
Nem játszom, de rengeteg alkalmazásom van és böngészőkben nagy mennyiségű fül van nyitva. A 12/512GB-os erre jó volt, nem lassult le, gyorsan reagált.
Az eSIM-nek utána tudsz olvasni. Jobb telefonnal egyidejűleg 2 eSIM lehet engedélyezve, de ebben a készülékben csak egy eSIM és egy fizikai mellette. Ha nem pakolod a SIM-eket egyik telefonból a másikba vagy nincs több, mint 2 SIM-ed, nem zavar, hogy fiókot kell kinyitni és abba beletenni, akkor neked megfelelő lehet. Remélem, hogy a környezetszennyező és kevésbé biztonságos SIM el fog tűnni és csak eSIM lesz.
A Xiaomi-k gyárilag tele vannak olyan szoftverekkel, ami hasznot nem hoz (vagy nem is tudsz róla), eszi az erőforrásokat, adatokat gyűjt (és elküldi Kínába) vagy csak egyszerűen nem lehet leszedni és bosszantó, stb. A Shizuku + Canta párossal számítógép nélkül le lehet szedni szinte bármit, de képtelen leszel mindent megtalálni és ki tudja mi jön vissza vagy települ fel újként a frissítésekkel. Tehát ezzel foglalkozni kell időnként. 3 Xiaomi telefonom van, ez nem tetszik bennük, de ár/érték arányban verhetetlen.
A reklámok nagy részét a menükben ki lehet kapcsolni vagy az alkalmazás értesítéseit.
Lehet nekem van hozzá nagy tenyerem és hosszú ujjaim vagy más nem fekve használja, de akárhogyan próbáltam tartani (az élén, hogy éppen ne essen le), hülyére idegesített, hogy állandóan akaratlanul nyomtam a szélét és nem érzékelt semmit vagy írás közben elugrált a kurzor és mire észrevettem már teljesen máshova írtam be a szöveget. Egy nagy blokk szöveget is kitörölt. Más ívelt kijelzőjű telefonom még nem volt, nincs összehasonlítási alapom.
A 14T éa 14T Pro, ami van helyette, ég és föld. A 14T nem sokkal drágább, de biztosan nem tetszene, mert nagyon szögletes a burkolata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest