Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Itt a legnagyobb gond a dedikált/külön VGA hiánya, mert az inegrált UHD630 bizony nem az erejéről híres, ráadásul a 16GB RAMból is vesz le magának VRamot, így kb 12GB RAMnak számít az a 16GB.
A CPU az elég erős viszont.
(Az meg meg, hogy nagyobb a gépigénye mint a második résznek, meglepő, de mivel "későbbi" játék ezért nem meglepő) -
KROK640
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Épp nemrég fejeztem be a GTA 3 def ed-et, de én anno végigtoltam a maga idejében az eredetit is, így nosztalgia értéke is volt számomra
-
KROK640
nagyúr
Akció : Az az időablak, amikor időlegesen annyiért kínálod a terméket, amennyit ténylegesen ér, vagy csak kicsit többért. A kiváltó oka általában az, hogy a korábbi áron nem viszik.
Az akció előnye az, hogy sok embert akkor is vásárlásra sarkall, ha egyébként nincs is szüksége az adott termékre, mert így úgy érzi, a beszerzésével rengeteget spórolt. -
KROK640
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mivel sem remastered, sem Definitive edition, se Remake, se semmi ilyen nem szerepel a címében, ezért éppen lehetett arra számítani, hogy ez bizony csak egy sima port lesz

Csak azt nem tudom, hogy ott mi volt az elképzelés, hogy egy 14 éves játékot kiadnak és 50€/50$-t kérnek érte. 1-2 évvel a megjelenés után okés, de egy 14 éves játéknál?? -
KROK640
nagyúr
Anno mikor megjelent piszkosul szerettem volna játszani vele PC-n.
Aztán jött a sok AC, meg RDR2 és mára egyszerűen úgy érzem, hogy régi és okafogyottá vált a kipróbálása, bár a cikk eléggé bogarat ültetet a fülembe. De még a 2-t se vittem végig, ami azért úgy tűnik szebb és jobban is fut.Kicsit olyan érzésem van vele, mint a most nemrég általam végigtolt GTA 3 Definitive editionnel, hogy visszaadja a játék eredeti hangulatát, de mai szemmel nézve egy egészen kiforratlan rossz játék a GTA 3. Ehhez az RDRhez meg még nosztalgia sem fűz, maximum az, hogy 14 év után végre kipróbálhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- EA Sports WRC '23
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest