- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
válasz
Mr.Franczy #7232 üzenetére
aha, értem, köszönöm szépen...
igen, az éjjeli növény témát vágom... a netes térkép is mutatja, hogy mikor aktív... kis glow (fényárnyék) van körülötte...
egyéb:
ma meglett a detektor is, szal semmi sem állíthat meg... amúgy szerintem sokkal profitábilisabb az elején a collector szakma, mint a trader...
mert:
>>> amúgy hol a fcukban vannak a bölények? azzal még nem találkoztam, pedig elvileg (offline tapasztalat) tudom hol laknak... meg amúgy állat sincs nagyon csak az apraja... kivéve, ha küldetés van... akkor viszont tucatjával vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest