Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bal0924
üzenetére
Melyik részére gondolsz, mert van kettő külön 100%-os rész. Az egyik a sztori, ami akkor lesz 100% ha az epilógus végére érsz. Mivel vannak kihagyható küldetések, így ehhez nem kell mind a 107, de mind a 107 küldetés esetében is 100% lesz (vagyis lényegében a Story akkor lesz 100% amikor lepörög a stáblista).
És van a 100%-os kijátszás (ami igazából nem teljes 100%, mert ez csak egy lista amiket meg kell csinálni), amibe beletartozik a 100% sztori. Ez minimálisan tényleg olyan ~70 körüli (mert még akarva akaratlanul is meg fogsz csinálni más dolgokat is). Nekem a mostani végigjátszásomban teljesítve van 58 küldetés, ami 52%-ot jelent a sztori szempontjából, és maga a "100%-os" teljesítés 62%-ön áll, úgy, hogy a sztorin kívüli dolgok ⅔-a meg van már csinálva. De ugye sok olyan dolog van amit csak a sztori végigvitele után lehet megcsinálni.
Mike: bár ugye ez a megoldás a magukat az igazi rajonfoknak valló játékosok szerint (true hardcore player*) csalás, de ezt pl. dead eye-al pofon egyszerű megcsinálni (de anélkül se nehéz, csak akkor olyan madarat kell eltalálni ami éppen most szál föl (de tudom ez is csalás, hiszen csak a levegőben össze vissza röpködő ér
).* ezt csak azért írtam be, mert megint belefutottam egy ilyen beszélgetésbe, ahol konkrétan leírták, hogy mindenki csaló aki a sztoriban is használja a dead eye-t, az assited aim-et, a térképet és célkeresztet, a fegyver tuningokat és a tonikokat és a (csak alap fegyver alap löszert)... ja és az automatikus mentést is kapcsold ki (mert ez egy vadnyugat szimulátor...)

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Zyxel NAS326
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).