- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dlite
tag
leírom nekem mi a legnagyobb bajom a játékkal. Én egy lassú nézelődős olvasgató játékos vagyok. Szeretek a saját tempómban haladni. Munka, család, otthoni dolgok mellett már nincs annyi időm, mint régen, örülök ha ilyenkor 2-3 órákat tudok úgy játszani, hogy ne keljen valaki dolgát itthon megoldani....Na szóval Hosea-s küldi, menjünk el vadászni, de előtte adjuk el a lovat, vegyük meg a másikat (ugye az extrába kapott ingyen ló...) táborból indulás párbeszéd sztorizgatás a lovagolás közben, be a stable-be, párbeszéd, sztorizgatás ló és kellékek nézegetése.....indulás medvére vadászni, párbeszéd sztorizgatás. Nyúl vadászat, párbeszéd, sztorizgatás. Nyúl becserkészés, főzés, craftolás, alvás. Reggeli, párbeszéd, sztorizgatás. Csali keresés, párbeszéd, sztorizgatás, craftolás. Nyom keresés. Ez nekem olyan 2 órámba került. Természetesen nem lehet közben menteni.....Elveszítem a nyomot és hová tesz vissza????? A TÁBORBA a KÉT ÓRA ELEJÉRE!!!!!!! (persze közben a két gyerkőc felébredt és marha fontos nekik az apukájukat csesztetni mindenféle dologgal...)Na most tartok ott hogy elmegyek a Rockstarhoz...eh, inkább nem írom le, mert még a fórumról is kitíltanak. Idegállapotban vagyok Máónika.......
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest