Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11201) myckey válasza sormo (#11199) üzenetére


myckey
veterán

Szerintem is elég ehhez, nem vagyok egy frame huszár.
Jó az online lövöldékre, de általában az ilyen jellegű játékoknál, elbambulok 30 + - ban :K

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#11202) Mike válasza arcitec (#11189) üzenetére


Mike
veterán

nem, hanem hogy ne szakadjon meg a streak
gondolod érdekel az arany? max abban a tekintetben, hogy jobban szórtam, könnyen jött, könnyen ment, semmi értelmesre nem lehet használni.

a kemény munkát, meg a vért, verejtéket hagyjuk, ez egy játék

(#11203) Mike válasza p a s s e r (#11190) üzenetére


Mike
veterán

hát nekem van 10 lovam, illetve ha jól emlékszem a statisztikából 26 lovam volt 2 év alatt, ebből nem egyet aranyért vettem, és dobtam ki. rengeteg ruhám van, amiket nem is hordok. ezt is csak fejből mondom, de kb 180 ezret költöttem el eddig a játékban.
nem tudom mi motivált, a pénz és az arany biztos hogy nem, midnekettőből van bőven. a napi rutin része volt, de most semmilyen késztetést nem érzek arra hogy elindítsam.

[ Szerkesztve ]

(#11204) Plata válasza Mike (#11203) üzenetére


Plata
félisten

Én megértem.
Majdnem 10 éve játszom egy MMO-val,már szinte csak azért játszom vele,mert megszoktam hogy minden nap belépek farmolni pénzt.Szoktam is néha játszani még vele,mert azért tényleg ez az egyetlen Star Trek játék és vannak benne jó dolgok,de már pár éve a játék csak a lehúzásra épít.Hogy minél többet költsenek az emberek,érdemi tartalom nem igen jön.
De én mai napig fellépek és farmolom a pénzt.
Minden elérhető fizetős tartalom megvan a játékhoz abból a pénzből amit ki farmoltam és több mint ezer dollárnyi költő pénzem van még az ezután jövő tartalmakra,az összes fizetős hajó meg van nekem,a sima store hajótól a legendary hajókig.Még az is ami 300 dolcsiba fájt.Hajók nagy részét nem is használom,csak egyszerűen kell. :B
Minden fizetős T1,T2,T3,T4,T5,T6 hajó meg van majdnem,kivétel egy két randa hajó ami nem kellett.Me randa. :U
Van kb 43 fullos karim akivel naponta belépek elindítani az admiraltyt,ami karinként kb 2 perc,ha sietek egy,de ezzel nekem pénzt termelnek,mivel sok karim van így könnyen jön.
Nem tagadom,hét évvel ezelőtt egy játék hiba miatt felhúztam vagy 20 karit kb 5 perc alatt,ez nagyot lendített a karrieremen. ;)

[ Szerkesztve ]

(#11205) Triathlete


Triathlete
senior tag

Új bounty.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#11206) p a s s e r válasza Mike (#11203) üzenetére


p a s s e r
őstag

nem állt szándékomban senki játékát, játékstílusát minősíteni, sem célozgatni... ellenkezőleg... annyit írtam csak, hogy azt is meg kell érteni, ha valakit az arany visz be napi szinten a játékba és azt is, aki csak lövöldözni megy fel, vagy kirándulni, vagy a streak miatt... tök mindegy... a játékstílustól függetlenül a játék miatt lép fel mindenki, a kérdés csak annyi, hogy kinek mi tetszik a játékban, mit szeret csinálni...

mint régen írtam, nekem ez az első hasonló játékom, amiben elmélyedtem... sokszor kérdeztem tőletek, hogy hogy érdemes játszani, elkezdeni, várva, hogy nagy százalékban hasonló válaszokat kapok majd... de ez nagy hülyeség volt, mert egyszerűen nincs egyértelmű recept...

[ Szerkesztve ]

beszéljünk másról! filmekről, képekről... semmit a lényegről, csak jelenségekről...

(#11207) Mike válasza p a s s e r (#11206) üzenetére


Mike
veterán

naja, de ha csak a streak miatt játszom, akkor nem maradok 1-2 órát (vagy többet) hanem gyorsan letudok pár egyszerű napit, és már húzok is el. ehhez képest csináltam ezer más dolgot.

nincs bizony. mindenkit más motivál. példéul a héten rájöttem, hogy utálok harcolni, főleg más userekkel. de most hogy nincs napi, megszűnt minden motivációm
mondok egy példát: mindig gyűjtögettem a békákat, hogy legyen carcas a zsebemben amit napihoz le kell adni. most meg nem békázom, mert minek. a trader szekeret azért vittem ki, hogy le tudjam adni a napihoz a 7 kzepes állatot, vagy a 6 nagyot. most nem fogom leadni, így kiszállítani sem kell. Nem mindegy hogy 51k-m van vagy 51,5k-m van? de teljesen mindegy, nincs mire költeni, gyűjteni. bounthy huntert sosem szerettem, a 20-as is azért lett meg, mert kelle a Breton barna (igaz azóta már nincs meg), moonshiner sem izgat, alapvetően unalmas, coin túrázni sincs értelme már, pedig abban pont az volt a szép, hogy radar nélkül csináltam néha elővéve a térképet. Egyszerűen nincs cél, a Rockstar módszeresen írtotta ki a célokat a játékból.

azt hiszem ez a lényeg: van-e célod. mindegy mi, valami amit el akarsz érni (sok arany, egy role ló, bármi) most éppen ebben a játékban semmiféle célom nincs. BH 30 mi? egy navy variáció? használom a navyt? van, de nem. most kell nekem egy más skinű, főleg 15 aranyért vagy mennyiért? nem. főleg úgy nem, hogy nem keresem 3 nap alatt vissza az árát. Ott a battle pass. mit ad? vörös husky. van huskym? van, kell vörös? nem. a többi vacak kell? 190 féle cuccom van a postán. na lesz még hozzá, hű. szóval ez a baj: nincs semmi amiért elindítsam.

[ Szerkesztve ]

(#11208) Mike válasza Mike (#11207) üzenetére


Mike
veterán

kiegészítés mert lejárt az 5 perc szerkesztési idő:
majd akkor fogom elindítani ha hiányzik a lovaglás, a mászkálgatás, vadászat. de ehhez nem kell minden nap , elég hetente, 2 hetente (amivel egy baj van: erre fenntartani 120 gigát luxus, főleg amikor korlátozott a tárhelyed - olyan 800 giga csak)

(#11209) p a s s e r válasza Mike (#11207) üzenetére


p a s s e r
őstag

valahogy így... :)

beszéljünk másról! filmekről, képekről... semmit a lényegről, csak jelenségekről...

(#11210) arcitec válasza Mike (#11203) üzenetére


arcitec
addikt

Kedves Mike. Azt írjad meg kérlek melyik a legjobb paci. Tegnap Posséban voltam egy tag-al és akkor lova volt, hogy én mintha nem pónin, hanem egéren ültem volna ... :B Nagyon ciki volt ...( bár gyorsabbnak nem volt gyorsabb ) :U

[ Szerkesztve ]

(#11211) Mike válasza arcitec (#11210) üzenetére


Mike
veterán

online mindegyik ló szinte teljesen egyforma sebességre, másodperces különbségek vannak sajnos. még a ynereg sem igazán számít. (egyszer tesztelésre megvettem a leglassabb lovat a leggyengébb nyereggel) max az az érdekes hogy mennyire fordulékony, illetve mennyi a staminája, mert a kígyós nyerget is sikerült nerfelni. A legnyagobb ló a játékban a Shire. Ez egy skót ló, a mének kb egy tonnásak. (egy átlag ló 3-400 kiló)

A legjobb talán a MIssuri Fox, ha meg full életerő és stamina kell akkor a 3-as szintű Breton vagy a Gypsy Cob. Életerőre fullos még a Turkoman, azt akkor ajánlom, ha tetszenek a nyurga, vékony lábú lovak, és nem egy póni arabon aakarsz ülni. (a valóság ilyen tekintetben sajnos nem játszik a fejlesztőknél, az igavonó lovak is gyorsak mint a versenylovak, holott ez a valóságban messze nincs is)

[ Szerkesztve ]

(#11212) Heller2 válasza Mike (#11211) üzenetére


Heller2
aktív tag

Én az Arabian-t kedveltem meg...halad rendesen, meg jól irányítható, de mondjuk minden sz.rtol megijed :)

GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)

(#11213) modflow


modflow
veterán

Most értem a végére a játéknak.

Valaki légyszíves elmondaná, hogy:
a végén mi volt ez a Micha, Dutch történés? John már elvette a nőt, élnek boldogan miért jött elő ez a bosszúféle?

(#11214) #48613632


#48613632
törölt tag

Sziasztok
Twitch Prime lootot hogy kell bezsákolni?
Elvileg összekötöttem az accommal, azt mondja claimed, de nincs olyan lovam, amit mond, és venni is csak pénzért tudok.
Ráadásul ígér 1000 dodót is, ha az Amazon accomat összelinkelem a Rockstarral, de ezt sem adta meg. ... Valaki járt így esetleg?

(#11215) arcitec válasza modflow (#11213) üzenetére


arcitec
addikt

Azért mert, az első rész innentől folytatódik ... Faramuci de az RDR2 előbbi történés mint az az RDR első rész ...Én is így jártam, mert nem ismertem az előzményeket,izé a folytatást, vagy mi? Hát igen, ilyen az élet ..Még jó hogy nem visszafele folytak a történések ... :U

[ Szerkesztve ]

(#11216) #81556480 válasza #48613632 (#11214) üzenetére


#81556480
törölt tag

nekem össze van, de először volt hogy egy hónap után adta csak meg a dolgokat ( GTA-ban is ad eztazt ha van esetleg)

(#11217) lo_jo válasza #48613632 (#11214) üzenetére


lo_jo
senior tag

Ha most kötötted csak össze, akkor kell neki általában 1 nap, hogy megkapd. Sőt, a heti váltáskor is így megy, nekem nagyon régóta össze van kötve, de mindig csak a heti váltás másnapján kapom meg itt is és GTA Onlineban is.

(#11218) bendegruz


bendegruz
őstag

Ma nyomtuk posseban úgy háromnegyed órát barátnőmmel.
Vicces volt :)
Viszont az tök jó hogy a bounty küldetések után ugyanúgy megkapja a pénzt és az aranyat.
Így segíteni tudok neki összegyűjteni az aranyat szakmára :)

Asus Rog Strix Scar III

(#11219) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Valaki találkozott már a következő hibával? Haver ki akarja kapcsolni a voice chat funkciót (pedig hasznos). Ha kikapcsolja, fura mód neki újraindítást kér a játék, míg ha én kipróbálom ugyanezt, nekem semmi újraindítást nem kér. Ezek után belép és mégis be van kapcsolva a voice chat. Ez hogy lehet? Lehalkítani sem tudja, mert bármit állít, mindig gyárin marad.

(#11220) #48613632 válasza #81556480 (#11216) üzenetére


#48613632
törölt tag

+lo_jo

Ó köszi. Akkor még jöhet később is. Nem sürgős, csak furcsálltam. Többi játékban általában egyből megadja.

[ Szerkesztve ]

(#11221) Plata válasza bendegruz (#11218) üzenetére


Plata
félisten

Ha posse-ben toljátok a trader-t ő is kap egy rakás lóvét meg xp-t.

(#11222) bendegruz válasza Plata (#11221) üzenetére


bendegruz
őstag

Köszi a tippet :)

Asus Rog Strix Scar III

(#11223) modflow válasza arcitec (#11215) üzenetére


modflow
veterán

Értem, köszi, de
Ki is ez a Micha? Miért indult el a hegyekbe megölni őt?

(#11224) Plata válasza bendegruz (#11222) üzenetére


Plata
félisten

Posse-ben egy rahedli xp-t kap ő is,trader és sima xp-t is.Na meg nagy eladásnál szép lóvét is.
Bár nem tudom mertek-e eladni messzire,de ha közelre adtok el akkor is kap szép pénzt.Meg Xp-t.Távolra szerintem elég veszélyes.
Ha megpróbáljátok és megtámadnának egyből lépjetek ki a sessionból.Akkor nem veszted el az árut,de ha felrobbantanak vagy felgyújtanak akkor buktad mindet.

(#11225) sormo válasza Plata (#11224) üzenetére


sormo
tag

Nekem robbantottak már párat de mindig megmaradt.Volt, hogy elszaladt egy zsákkal a gyerek miután felrobbantotta a szekeret és ott volt 4db, de úgysem tud vele semmit kezdeni.

(#11226) negyven2 válasza modflow (#11223) üzenetére


negyven2
veterán

Micah Bell volt talán az egyik fő oka annak, hogy széthullott a banda. Részben mert szép kis áruló is volt, aki valójában összedolgozott a Pinkerton-okal, másrészt meg eléggé negatívan befolyásolta Dutch-ot, amiknek egyik közvetett oka az lett, hogy Arthur és még sokan mások meghaltak. Másrészt mert miatta is hagyta ott Dutch John-t "meghalni" a vonatrablásnál. gy persze, hogy pipa volt rá szinte mindenki. Nem mellesleg, még körözték is, sok, kegyetlen támadás miatt. De ugye ez mind eléggé az arcunka van tolva a sztori alatt.

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#11227) negyven2 válasza Plata (#11224) üzenetére


negyven2
veterán

Posse-ban eladott Trader árúnak a posse tagok csak az 50%-át kapják meg (pl. 100 árú az a leader-nek 2000/2500XP és $500/$625, a tagoknak pedig 1000/1250XP és $250/$312,5 jár).
Trader resupply esetében mindenki megkapja a resupply XP-t (ami zsákok kivéltével csak 500XP, zsák esetében pedig 500XP/zsák (amiből max. 4 lehet, ha legalább 4 tagú a posse, vagyis összesen akár 2000XP is összejöhet egy resupply-böl).
A tábor Donate-et pedig csak az alapanyagot beadó kapja meg ami 5XP/donate item (ami lehet egy darabb toll, vagy akár egy panther tetem is)

Moonshine esetében csak eladásakor jár kevesebb XP a tagoknak. Ilyenkor ők az eladott érték 25%-át kapják meg $-ban és XP-ben. Bootlegger-nél mindenkinek 300XP egységesen.

Bounty Hunter-ben pedig mindeki ugyan annyit kap, mint a leader (ő max. a posse bonuszt kapja meg ami alapvetően nagyon kevés, talán pár dollár).

[ Szerkesztve ]

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#11228) modflow válasza negyven2 (#11226) üzenetére


modflow
veterán

Köszi szépen!

(#11229) Mike válasza Heller2 (#11212) üzenetére


Mike
veterán

akkor a Turkomant ajánlom. az pl nem ijed meg az aligátortól

(#11230) Plata válasza sormo (#11225) üzenetére


Plata
félisten

Ez nem igaz,ha mindent elvisznek bukod az eladást,ha elvisznek egy zsákkal akkor sem kapod a teljes árat.Főleg ha messze robbantják fel a szekered,akkor el sem tudod időre az össze zsákot vinni.Ha ellopja a zsákot be viheti a táborba mint supply-t szerintem.

#11227negyven2
Nem mondtam hogy az egész összeget kapja meg csak azt hogy szép lóvét kap.

[ Szerkesztve ]

(#11231) Plata


Plata
félisten

Kivették fast travelt wilderness camp-ból. :D

(#11232) negyven2 válasza Plata (#11231) üzenetére


negyven2
veterán

Akarod írni, hogy javították a bug-ot ami megengedte, hogy azoknak is működjön akinek nincs meg 97-es perk az Outlaw Pass-ból...

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#11233) Mike válasza negyven2 (#11232) üzenetére


Mike
veterán

akkor ezért érdemes lesz befejezni március idusáig

(#11234) bendegruz válasza Plata (#11231) üzenetére


bendegruz
őstag

Lehet azért, mert az új outlaw passban van benne?
Én még nem jutottam addig benne.Talan 60as szinten vagyok.
Nem baj az, ha kevesebbet kap, de pár helyi kiszállítás és már tud venni egy jó lovat és nyerget :)

Asus Rog Strix Scar III

(#11235) Szinyák


Szinyák
őstag

Sziasztok.

segítséget szeretnék kérni , meg vettem az online játékot a steam.-.en keresztül . fel telepítettem működött is, össze csatolta a két cliens accountot utána szeretem volna a story móddal is játszani , így meg vettem a Rockstar social club.-ban . Sikeres fizetés ,de a játékon belül nem volt elérhető a story mód ! Így irtam Rockstar support.-nak hogy nem működik utalják vissza a pénzt... közben meg vettem Steam .-en a storyt és így már elérhető volt egy ideig játszottam vele csak feszt kidobált a játék .. Support vissza válaszolt és vissza utalták a pénzt.. Ma meg próbáltam volna de most már online rész sem indul el :W

Kérlek hátha tudja v.ki a megoldást ..

Szinyák

(#11236) Mike válasza bendegruz (#11234) üzenetére


Mike
veterán

150 dolcsiert már jó lovat lehet kapni. a nyereg drága, de ameddig nem 50es, mindegy, a legalapabb nyereg fejlettebb verziója is jó.

(#11237) #81556480 válasza negyven2 (#11232) üzenetére


#81556480
törölt tag

Jó bugot gyorsan javítanak :D

(#11238) sormo válasza Plata (#11230) üzenetére


sormo
tag

Régen én is elvittem egy szekeret bevittem ahová kellett de nem kaptam semmit érte, többször volt, hogy az enyémet vitték de mindig megvolt a táborban tele és kezdhettem újra.

(#11239) Plata válasza sormo (#11238) üzenetére


Plata
félisten

Mert nem a szekeret kell lenyúlni hanem a szekérről az árut,felrobbantod a szekeret és kiesik belőle az árú,felkapod és elviszed.
Na persze engem nem érdekel mert nem támadok meg senkit soha.

(#11240) Mike válasza Plata (#11239) üzenetére


Mike
veterán

ha kilépsz akkor nem veszik el
továbbá ha rövidet mész, akkor a zsákokat más nem tudja felvenni

(#11241) Triathlete válasza #81556480 (#11237) üzenetére


Triathlete
senior tag

Gondolom a hangot fele ennyidőbe került volna, de valamiért az nem fért bele :D

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#11242) arcitec válasza negyven2 (#11232) üzenetére


arcitec
addikt

Szia, minek is kell 97-nek lennie pontosan? Köszönve... Mert pl Plata sem ma kezdte és neki sincs meg a 97 ami mi is? Nem perc akar lenni? Azt hol tudom megnézni hol tartok a 97-hez képest?

[ Szerkesztve ]

(#11243) lo_jo válasza arcitec (#11242) üzenetére


lo_jo
senior tag

Outlaw Pass szint

(#11244) Plata válasza arcitec (#11242) üzenetére


Plata
félisten

Outlaw pass.
De nekem asszem 15.
Szóval fix bug volt.
Mostanában nem igazán foglalkozom outlaw pass-al.
Tegnap este is valamikor fél egykor jutott eszembe hogy napi küldiért fel kéne nézni.
Az estém elment arra hogy az új démoni járgányomat ki ismerjem és nagyjából valamennyire használhatóvá varázsoljam.
[kép]

(#11245) Mike válasza Plata (#11244) üzenetére


Mike
veterán

kb nekem is annyi
én a genshin impactot nyomogatom esténként :)

[ Szerkesztve ]

(#11246) Plata válasza Mike (#11245) üzenetére


Plata
félisten

Én most csák norisszal küldizgetek,ha lesz DLC akkor GTA-val. :D

(#11247) noxon


noxon
őstag

Sziasztok.
Nem tudok rájönni pár dologra PC-n.
Pl. Ha a térképen kijelöltem a célt, hogy tudom bekapcsolni, hogy automatikusan oda lovagoljon, plusz mozi nézetben?
Meg hogy tudok a levegőbe lőni? Vagy hogy lehet megnézni a helyen a hőmérsékletet.
Ezek mind nincsenem benne a settings control részben.

Kőszi. :R

[ Szerkesztve ]

We live in a simulated world...

(#11248) lo_jo válasza noxon (#11247) üzenetére


lo_jo
senior tag

Automatikus lovaglás cinematic nézetben: v hosszan
Levegőbe lövés: előveszed a fegyvert, jobb klikk, u és utána bal klikkel tudsz levegőbe lőni

(#11249) noxon válasza lo_jo (#11248) üzenetére


noxon
őstag

Szia, v hosszan, de nem megy magától a piros útvonalon.

We live in a simulated world...

(#11250) Plata válasza noxon (#11247) üzenetére


Plata
félisten

Nyomd meg az ALT-ot és kiírja hány óra,hány fok,hány tehén szalad a réten,satubbi. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.