- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Szerintem is valami probléma lesz ezzel a Realtek hangcuccal.
Nem mintha sokba kerülne egy különálló hangkártya, de most abszolút nem terveztem többet költeni a gépre. Mindenesetre az én eszemen nem sikerült túljárnia, ha már hat hangfalam van, akkor szóljon is mind a hat, egyelőre megoldottam:
Áttettem a hátsó hangfalakat az oldalsó kimenetbe, és beállítottam oldalsónak. Ha már mindenáron oldalsó hangfalnak akarja kezelni, akkor lelke rajta, csak szóljon.
Most már van hang, szól rendesen mindegyik hangfal, és ez a lényeg. Persze filmeknél még nem tökéletes, de legalább nem állnak némán a hátsó hangfalak.
Vennem kell egy olcsóbb hangkártyát.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Visormail #65 üzenetére
Az nem kifejezés.
Reggel újraraktam mindent, szűz windows, meg minden, beállítottam a Win7 beépített driver-ében rendesen az 5.1-et (Realtek driver még a környéken sem volt), és már akkor is, a Total Media Theatre - és minden más program - a beállítások ellenére oldalsó hangfalként látta a hátsó kimenetet, és természetesen semmi hang nem jött ki belőle.
Mintha maga a hangfal jelentené azt a gépnek, hogy azok oldalsók.
Még megpróbálom átnézni, de valószínű, hogy rendezhetem át a lakást, és inkább rákötöm a TV-re a hangfalat.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Nemrég vettem egy 5.1-es hangfalat, és akármit csinálok, a Realtek HD Audio Manager oldalsó kimenetnek látja a hátsó hangfalaimat, pedig hátsóként lőttem be.
Akármit csinálok vele, nem szólnak a hátsó hangfalak, se film, se zene alatt.
Valakinek ötlet?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest