Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Köszönöm! Először az Eszközkezelő- Illesztőprogram frissítése- keresése számítógépen módszerrel frissítettem, talált a "6.0.9235.1." mappában frissíteni valót. (Aki így csinálja, figyeljen arra, hogy "Hang-, ..." + a "Szoftverösszetevők" alatt is van frissíteni való). Ezután, már megnyugodva hogy nem lesz baj, meg hogy helyre tegyem a "Programok és szolgáltatások" (telepített programok) alatt látható Realtek verziószámot (mert az még a régi driver számot mutatta), a setup.exe-vel ismét telepítettem.
Szóval tényleg érdemes körülnézni gyártón belül, frissebb lapok driverei között és nem csak hang driver ügyben.
Nekem ugye Gigabyte Z390 AORUS MASTER lap van. Z490 (590,690) lapoknál már az Audio meghajtók között, a Realtek mellett van olyan driver (vagy mi) hogy DTS, tisztességes 473.49 MB mérettel. Ez vajon mi lehet, digitális bemeneten fogadja a DTS jeleket és 5.1-ben szól a forrás, enélkül meg nem? Ja és rápasszírozhatom e a saját lapmra?
Elnézést ha olyat kérdezek amit mindenki tud, de úgy tanul a gyerek, ha kérdez.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple Airpods 2 hibátlan dobozos
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple Airpods Pro 3 2026.11.08. Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S cappuccino automata kávéfőző tejtartállyal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest