- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhostManch
újonc
Sziasztok az volna a kérdésem hogy egy ideje hobbi szinten stremelek 2 pc-vel és előtte egy gépes voltam. Azt szeretném meg oldani hogy a Gamer gépen a hangot a fülesemen haljam de a streamergép is halja amit én a HDMI keresztül ami a Capture Card-ba megy. Eddig úgy oldottam meg ezt a Voicemeeter-t használtam így volt mindenhol hang rendesen de sajnos az utóbbi időben a streamer gépen recseg a játék hang a gamer gépen viszont nincs probléma. Esetleg valaki tudna rá meg oldást??
Utó irat: Amire még hosszas utána járással sikerült meg találnom hogy ha hangkártyát pakolok a gépekbe és akkor kapok egy nagyon fain hangot amit így a streamer gép is hal és is közvetlen a gamer gépen.
De nem tudom biztosra hogy ez a meg oldás be válhat e . Válaszokat előre is köszönö
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest