Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhostManch
újonc
Sziasztok az volna a kérdésem hogy egy ideje hobbi szinten stremelek 2 pc-vel és előtte egy gépes voltam. Azt szeretném meg oldani hogy a Gamer gépen a hangot a fülesemen haljam de a streamergép is halja amit én a HDMI keresztül ami a Capture Card-ba megy. Eddig úgy oldottam meg ezt a Voicemeeter-t használtam így volt mindenhol hang rendesen de sajnos az utóbbi időben a streamer gépen recseg a játék hang a gamer gépen viszont nincs probléma. Esetleg valaki tudna rá meg oldást??
Utó irat: Amire még hosszas utána járással sikerült meg találnom hogy ha hangkártyát pakolok a gépekbe és akkor kapok egy nagyon fain hangot amit így a streamer gép is hal és is közvetlen a gamer gépen.
De nem tudom biztosra hogy ez a meg oldás be válhat e . Válaszokat előre is köszönö
Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser HD660S2 - Új, hibátlan egy hetes - 2 év garancia!
- ProBook 450 G6 15.6" FHD IPS i5-8265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Ps5 DualSense kontroller hibátlan dobozos
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest