Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
balaton esetleg vki?
hétvégén milyen idő lesz?..
-
Tom5
addikt
Székesfehérváron ömlik az eső kb már egy jó órája...
Siófokon milyen az idő?! -
ladybug
őstag
ÉNY Zala, Balaton kb 30 km-re tőlünk. 10 óra óta esik szakadatlanul. Nem fűznék nagy reményt a hétvégi fürdőzéshez, mert lassú javulást mondanak.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
törölt tag
2 ker margit hid: ugy tunik most mar folyamatosan fog esni az eso, jo kis aztato, szepen esik
-
eddie17
addikt
Bicske: még mindig esik. Ha hinni lehet az accuweather-nak akkor 15fok van
Mondjuk tényleg nagyon hűvös van. Viszonyítás: Hétfő: 35fok(árnyékban mértem), Kedd: 29fok... -
Probiker
aktív tag
Csatlakozok a komárom megyei fórumtársakhoz, Tatabányán is esik az eső....
Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
Calogero
addikt
Debrecen
20 fok, esik az eső, szakadozik az internetkapcsolat -
Senki ne panaszkodjon, mert ez volt hosszú idők óta az első országos esőt adó front!
Aki nem hiszi, nézzen utána.
Ez az eső már nagyon, nagyon kellett!!!
És különben is, itt dél-keleten már jó idő van. Szép, tiszta kék az ég, itt-ott cuki gomolyfelhők. Meleg van, süt a nap. Csak a szél élénk.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Atlantis
veterán
válasz Algieba #3012 üzenetére
Egyetértek. Nagyon kellett ez az eső.
Egyébként az idő nálunk is pont olyan, mint ahogy leírtad.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Pedig ez tipikus nyár. Nagyon nem hiányzik a múltkori kánikula, bár sajnos sok részünk lehet még benne idén.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Sárpac
nagyúr
válasz Atlantis #3015 üzenetére
Nyáron Ny D-NY szél un. anticiklonális lesszálló légmozgás a jellemző a mostani időjárási helyzetben nagy a a hőmérésékleti eltérés É és Közép Eu. között ez ciklonokat generál melynek előoldalán nagy mennyiségű meleg levegőt szállít, hátoldalán északról viszont hideg levegőt hoz.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Ugyan már, nem lehet ősz, mert nyár van.
Az meg nagyon is jó, hogy jönnek a frontok, csak hozzanak esőt is.
Értem én, hogy mit írsz, de az időjárás nem úgy működik, ahogy az ember leírja.
Idén nyáron nincs leszálló légmozgás, frontok jönnek és mennek.
De még augusztusban megkaphatjuk az anticiklont, aztán meg itt fogunk kakkulni a 40 fokban.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Boxiné
aktív tag
Szépen süt a nap, de a szél nagyon-nagyon fúj. És ma kocsit akarunk mosni. De hogy lehet ilyen szélben
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
tildy
nagyúr
válasz Algieba #3019 üzenetére
Akkor én felobom a pacskert Menejn a 40 fok máshova.
Szerintem végre tök jó idő van, nem izzadok, a napi is süt, mi kell még?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Atlantis
veterán
Általában gyökeresen más véleményem van a dolgokról, mint neked, de most kivételesen egyetértek. Ha a mostaninál sosem lenne melegebb, az is bőven jó lenne.
Amúgy Zalaegerszeg: egyre nagyobb meleg, egyre kevesebb felhő, pedig reggel nagyon kellemesen hűvös volt, majdhogynem fáztam a biciklin, mikor mentem melózni.
marsu, Boxiné: [az autótémát ne itt folytassátok.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz qestion #3026 üzenetére
Nálunk nem volt vészesen erős szél. Mondjuk Zalaegerszeg egy csomó domb határolta völgyben van, nem túl szeles város, persze néha előfordul az is.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
tildy
nagyúr
-
Eagle16
addikt
Olyan nagy szél van Szolnokon hogy az hihetetlen...kicsit idegesítő is már...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
sgergi
veterán
Kalászon már 3 napja óriási szél tombol.
-
marsu
veterán
Esztergom:
Tiszta az ég, egy-két bárányfelhő, szélcsend, 22Celsius ...
Kellemes vasárnap.Press any key to continue ...
-
Ez még a héten átvonult drága hidegfront érkező felhőzete.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
oxox
addikt
Vecsés
Süt a nap, kellemes idő, kis szél.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Atlantis
veterán
Hát igen. Viszont azt a kompromisszumot még szívesen megkötöm, hogy egy héten 2 nap meleg legyen, 5 nap viszont kellemes idő.
Egyébként nálunk már most meleg van, felhő egy szál se, újabb nap a pokolban.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
juliabrilke
veterán
Fehérvár... Sajnos visszajött a dögmeleg. Minimális szél, napsütés. Nem úgy néz ki, hogy vihar lesz.
-
Ne ijesztgess!
Azt már nagyon nehéz elviselni.
A mai meleget még kibírtam. Ez még okés nyári kánikula.
De 35 fok felett már nem túl rózsás a helyzet. Sőt, még a rózsa is megperzselődik...A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Brett apó
tag
Budaörsön még mindig 28fok van negyed 10-kor remélem éjfélre ideér a hideg győből
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
tildy
nagyúr
Előbb szerintem a környékünkön lecsapott egy villám, akkorát dörrent, megijedtem. Esik.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
eddie17
addikt
Bicske: ide megérkezett a vihar, mondjuk csak a széléből kaptunk(mint mindig) de nagyon nagy szél kerekedett. Vízszintesen esett az eső
-
Szólista
senior tag
Zugló elég rendesen leszakadt az ég.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Winner_hun
titán
Göd: Dörög, villámlik (kéne menni villámot fényképezni) még nem esik
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
eddie17
addikt
válasz Winner_hun #3047 üzenetére
Akartam én is, de sajna minket a villámok elkerültek, csak a messzeségben villogtak, csak a fény látszódott. Már fel is száradt a beton, hűvös szél fúj. Amint láttam BP felett elég rendesen villog.
-
ladybug
őstag
Zala, hűvös van. Eső már esett, de nem sok.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest