Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

válasz murex #255 üzenetére

ezek a sok karakterek normálisak..
    nekem két külsö vinyó meg egy pen van rádugva (most a nyomtató az még plusz de nem érdekes ebböl a szempontból)
    és minden vinyót igy azonosít.. e-data könyvtárba mountolja az USB-s eszközöket
    i-data könyvtárba az eSatas eszközt
    elsö bootolás után meg kell nézni az ffprot log fájlban az ujonan csatolt vinyó "sorszámát". attól függöen hogy usb vagy esatas /e-sata/ vagy /i-data/ -valkezdödik Majd ezt kivágolapozva lehet a letöltés helyeként megadni egy új torrent számára pl a remote gui-ben, úgy hogy létrehoz az ember a kérdéses vinyón egy könytárat (akár win alól total commanderrel) majd a remote guiban igy megadni letöltés helyeként:
    pl: /e-data/ vinyo sok száma kimásolva/letoltes (ez a létrehozott könyvtár neve)
    minden letöltési utat megjegyez a remote gui, legközeleb már nem kell bemásolni mert a legutolsó ott lesz, ha többet is létrehoztunk, és már egyszer megadtuk letöltéskor, akkor meg le lehet nyitni (tallózni nem lehet!)
    minden vinyónak sajat sorszáma van, amivel azonosítja , tehát érdemes megjegyezni melyik külsöt milyen számmal azonosított. ha másik vinyót teszünk rá, azzal ujra meg kell csinálni ezt (logban megnézni a számát, stb) viszont ha késöbb egy korábban már azonosítottat teszünk vissza a száma ugyanaz lesz, újra működnek a rá korábban megadott elérési utak( valszeg a hardverből olvassa ki)
    a sajat belsö vinyojának is van egy ilyen szép száma az ffp/i-data/ könyvtárban meg lehet lesni (a tartalmával együtt) Ugyanígy az /i-data/ könyvtárban az USB-eket tartalmukkal együtt. Ha egy külső vinyót mint elérési utat nem látunk, noha a zyxelben látszik, akkor az ffp nem mountolta.. ezt ugy ellenörizhetjük hogy megnézzük a logban ott van e a száma, vagy total commanderben megkeressük az e-data könyvtárban a számát (mint könyvtár látszik). ha belépünk de nem látjuk a tartalmát csak üres, akkor az ffp nem csatolta ( már jártam így..) egy ujra indítás megoldotta magától.. Mikor az ffpstick pendriveon (476 MB volt neki adva) a sok feladattol 99,41% os telítettséget mutatott, akkor pl nem tudott már minden külsö eszközt csatolni..
    hát ennyit hirtelen.. a sajat tapasztalataim irtam csak meg erről..

• HIJ

őstag

válasz murex #255 üzenetére

Igen. Én így értettem... tehát ezzel nincs gond, nálam is így néz ki. Az a pendrive azonosítója, de ott vagy ahol kell. Ott kéne létrehozni a pkg könyvtárat a mkdir parancsal.

Új hozzászólás Aktív témák