-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #3197 üzenetére
Azt olvastam, hogy a Jbart 3H-t kell letölteni, majd ezután legújabb Apktool-t (apktool_2.2.2.jar) és ki kell cserélni a jBart\ data \ tools \ lib mappába a régit.
Bár nem volt időm még kipróbálni. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz #18193920 #3189 üzenetére
Kérdés, hogy hogyan értette ezt. A gyári kamera app például teljesen alap, alig 1-2 opcióval, ha ezt is beleszámolta, akkor nem csoda az értékelés. Letöltöttem a Footej kamerát, bár ebből meg a HDR hiányzik, ha jól nézem.
Persze ha a teszteket ugyanazzal a kamera appal készítették, akkor más a helyzet...(#3193) Crowdinról le lehet tölteni a legújabb magyar xml-eket. Sosem próbáltam még jbarttal ROMba tenni őket, de úgy hallottam, nem megy minden olyan egyszerűen, mint ahogy elméletben kéne. Attól még, ha van kedved/kedvetek, egy próbát megérhet.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Csapoati #3185 üzenetére
Nálunk lassabb volt, és maga a UI sem volt az igazi - főleg az értesítések megjelenése, lock screen, de az egész ROM felülete jobban tetszik így DU-n, mint ZUI-n.
Tehát csak a sebességgel és a kinézettel volt gond, egyéb hibát ez idő alatt nem találtunk.laci laci arra is gondoltam, de olyasmit olvastam, hogy nem fejlesztik tovább a telefonra. Most látom, hogy már van más, aki továbbviszi.
Mindegy, DU marad, jó ez is.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz #18193920 #3182 üzenetére
Igen
Más: egy napnyi teszt után úgy tűnik, nem a 2.5-ös ZUI a legjobb választás. Úgyhogy maradtunk az eredeti tervnél, custom ROM, egészen pontosan Dirty Unicorns ment fel. Zukfans-en jókat írnak róla, és sokan használják. Eddig tényleg jónak tűnik, érezhetően gyorsabb a ZUI-tól, a U-Touch gomb funkcióit sem kell feladni. Ez mostmár előreláthatólag marad huzamosabb ideig.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Tomi_Ohl #3174 üzenetére
Hajónaplónak: közben sikerült kinyitni a bootloadert (azzal is szívtam kicsit, sehogy sem akarta elfogadni a fiókomat, végül QQ-val jelentkeztem be) és feltettem a Francko-féle multilanguage 2.5-öt. Majd meglátjuk, mennyire használható, és kiderül, hogyan tovább, illetve kell-e továbbmenni.
-
Dominó85
addikt
Ugyanilyen hibám volt nekem is. A megoldás végül az volt, hogy amikor rezzent vagy előtte/utána egy pillanattal, össze vissza nyomkodtam a hangerő és ON/OFF gombokat. Aztán egyszer csak belépett valami menübe (factory mode talán) és akkor már EDL módba tudtam tenni ADB alól. Gyorsban felpakoltam rá egy TWRP-t, majd OTG-ről feltoltam TWRP-n keresztül rá Tibcsi romját.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
tiger71
aktív tag
-
arfer
senior tag
válasz tiger71 #3159 üzenetére
Sajnos nem jártam sikerrel , bármit csinálok, ugyanaz az eredmény: unreckognized device error code 43. XDA fórumokat olvasva találtam valakit, akinek ugyanez volt a gondja, valami "flash box" segítségével tudták helyrehozni... Lehet az is a gond, hogy nem tudom kikapcsolni a készüléket, bármit csinálok, időnként rezzen egyet. Megvárom, hogy lemerüljön, hátha úgy tudok valamit kezdeni vele...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz tibcsi0407 #3170 üzenetére
Na, ezt nem tudtam, hogy a sima fekete képernyő jó.
Köszi a segítséget. Utánakerestem neten, és végül a MiFlash-sel letöltött drivert telepítettem újra, miközben a telefon edl módban volt. Így már felismeri a qfil, flash viszont valami sahara errorral elszállt... Utánakerestem a neten, az volt a trükk, hogy egyből rá kellett nyomni a Download gombra, miután rebootoltam edl-be.
Most épp bootol, remélem, nem lesz gond vele.tiger71 nem, sima kábel volt. Végül sikerült megoldani, de azért köszi mindenkinek.
Szerk: épp most bootolt be
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Tud valaki ajánlani custom romot ami hasonlít az rr-hez, csak többet tud?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
tiger71
aktív tag
válasz Tomi_Ohl #3169 üzenetére
Deepflash kábelt használsz?
Csináld így:
A kábelt bedugod a gépbe, összeilleszted a zöld és fekete kábelt. A telefonon nyomod a power gombot, míg egyet rezzen, majd rádugod a kábelt, vársz 4-5 másodpercet, majd szétválasztod a zöld és fekete kábelt.
Ha így sem látja, akkor próbáld meg ugyanezen metódussal a hangerő le + power gombbal.Nekem azokkal a driverekkel tökéletesen ment, ami az összefoglalóban van! Más driver nem igen zavarhat be, mivel nálam fenn vannak huawei, samsung, illetve xiaomi és letv driverek is!
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
Tomi_Ohl
veterán
A 9008-as porttal szenvedek már vagy két órája. Kezdem azt hinni, hogy a webshopban kiiktatták az edl módot...
Szóval, ez történik:
- ha hangerő le + power gombbal próbálok belépni, akkor bejön a telefonon egy menü, a számítógépen meg ShenQi HS-USB Diagnosticsként jelenik meg
- ha a #2148-as hsz-ben leírt módszerrel, vagy adb paranccsal csinálom, akkor meg fekete képernyő van a telefonon, a QFIL pedig egy portot sem ismer fel.
Telepítettem külön a Qualcomm és ZUK drivereket is, driver-ellenőrzés letiltva a gépen. Nekem úgy tűnik, a telefonban van a probléma.
Van valami ötletetek?Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #3162 üzenetére
Igaz, rosszul fogalmaztam. Hardveresen nem, de szoftveresen képes rá. Ugyanakkor egy erre specializálódott eszköz, ami hardveresen is képes az 1000fps-re azért teljesen más. Elvileg a Sony egyik új modellje lesz képss hardveresen a 960fps-re de "csak" bizonyos ideig (pár másodperc) timeshift funkció keretében.
* Péter - 06302461862 *
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz tibcsi0407 #3162 üzenetére
Ja, hogy így... Érdekes, hogy mégis ilyen az eredmény. Köszi.
-
-
tiger71
aktív tag
Csináld így:
A kábelt bedugod a gépbe, összeilleszted a zöld és fekete kábelt. A telefonon nyomod a power gombot, míg egyet rezzen, majd rádugod a kábelt, vársz 4-5 másodpercet, majd szétválasztod a zöld és fekete kábelt.
Ha így sem látja, akkor próbáld meg ugyanezen metódussal a hangerő le + power gombbal.
Predator Helios 300...
-
arfer
senior tag
válasz tibcsi0407 #3157 üzenetére
Sajnos most nincs nálam más Qualcomm-os telefon, nem tudom kipróbálni , de korábban nem volt semmi gond, minden simán ment velük...
-
arfer
senior tag
válasz tibcsi0407 #3154 üzenetére
Win7 32 bit és Win10 64 biten próbáltam (mindegyiken flasheltem korábban Qualcommos Redmiket), de mindkettőn ugyanez a jelenség. A deep flash kábelt kipróbáltam "normál" USB kábelként, és működik más telóval.
tiger71: megbontottam a zöld és a fekete kábelt, összezárom, rádugom a telót, néhány másodperc múlva szétválasztom, és akkor történik, hogy a Windows reagál ugyan, de a leírt módon...
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
válasz tibcsi0407 #3152 üzenetére
Tegnap este óta olvasom a különböző itteni és külföldi fórumokat, de erről az esetről még nem olvastam . Mindenhol azt írják, hogy deep flash kábel használata után Qualcomm 900E vagy 9008 portként ismeri fel a Windows. Nos, nálam nem ez történik, ezért vakarom a fejem . Megpróbálok egy szűz Windowst...
-
arfer
senior tag
Ide is beírom, hátha tudtok segíteni. Tégláztam a Zuk Z2 Pro-mat . 2.5-ös ROM-ról akartam visszatérni 2.3-asra sdfuse módszerrel. Most semmire sem reagál, gépre dugva sem, csak néha rezzen egyet. Csináltam egy DIY deep flash kábelt, de a használata után csak odáig jutottam, hogy a Windows pittyen, majd kiírja, hogy "unreckognized device error code 43", meg "port reset failed". Mivel ezen a gépen már jó pár Redmi 3-at, 3S-t, Note 3 Pro-t, Zuk Z2-t flash-eltem, gondolom a driverek rendben vannak. Van valami ötletetek, mit csinálhatnék? Lehet a deep flash kábel rossz? Vagy kell valami gombkombináció a deep flash használata közben? Köszönöm
-
Dominó85
addikt
válasz Tomi_Ohl #3147 üzenetére
A telefon nem képes semmilyen rommal sem a 960fps slow mo-ra. 120fps a maximum, amit a telefon képes HD-ban rögzíteni. A Zuk Z2 Pro esetében a 240fps a max. Én a nugát romokat kerülni fogom, amint megérkezik a telefon végre... Marshmallow alatt jobb az üzemidő és szerintem még a kamera is, az itteni hsz-ek alapján. Az, hogy a nugát alatt magasabb és újabb a biztonsági csomag, számomra semmit sem jelent. Lévén a legnagyobb adatlopó a Google.
lemmy71
A Luphie tokokkal tényleg vigyázz. Amennyiben normálisan ki tudod bélelni, akkor használd csak.Kovaratis
Nevéből adódóan sok benne a sötét (így kevesebb energiát igénylő) felület, valamint szög egyenes romnak tűnik. Én majd a MIUI-t fogom feltenni, ha 2 hét műlva kb a kezemben lesz a telefon. Végre azt az üzenetet kaptam, hogy hosszas tesztelgetés után tünetmentes a telefonom és fizessek az EU Expresszért 17.85USD-t és küldik is. Ez kb fél órával a levél érkezése után meg is történt részemről.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Tomi_Ohl
veterán
Elsősorban a custom ROM használóktól kérdezem: a többi ROMon is működik a 960fps-es slow-mo?
Illetve melyik számít most jó custom ROMnak mindennapi használatra (Nugátok közül)?Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
lemmy71
őstag
Sziasztok!
Én a TinyDeal ről rendeltem a mobilt mert feketében csak ott volt elfogadható árban, március 14 én rendeltem, körülbelül mikorra érhet ide és vajon mire számíthatok, van valakinek valamilyen tapasztalata? Tokokat és üvegfóliát az EBAY ról rendeltem hozzá. -
Dominó85
addikt
válasz Zoltankasper #3143 üzenetére
Készlethiány szokott lenni, így ha Kínából rendel az ember, előtte mindig rá kell erre kérdezni.
* Péter - 06302461862 *
-
Zoltankasper
újonc
Sziasztok! Hamarosan csatlakozok énis a zuk z2 felhasználók táborba! Banggoodrol rendeltem a telefont ems-el. A cskmagkovetesnel mar 8 nap eltelte után is csak az van, hogy Notification of shipment confirmation. Alig várom, hogy meglegyen a telefon és ezert kértem ems el,hogy elobb megjöjjön így elég bosszantó :/
-
törölt tag
-
Orias70
újonc
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy Zuk Z2-t, amit a megérkezés után három nappal sikerült kb. 10 centiről leejtenem a hátuljára, ami persze eltört. Rendeltem egy másik hátlapot az Ebay-ről. Tudna segíteni valaki, hogy hogyan lehet lecserélni, vagy van valaki eki le tudná cserélni nekem? Köszi a segítséget.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ma megjött a telefon öcsémnek. Valami webshopos ROM van rajta, fájóan magyartalan magyar nyelvvel, ezt még cserélni kell. Ettől eltekintve viszont pozitív az első benyomás.
-
laci laci
addikt
Üdvözlet.Egxik napról a másikra úgy jártam,hogy az összes szenzorok inaktív lett és a töltés le-fel ugrál.Mar vissza raktam a gyári romot azzal is csinálja.Mit tehetnék?Előre is köszönöm.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
JoHn123
tag
-
Kovaratis
senior tag
Citrus vagy Cosmic OS fut valakinél?
-
Csapoati
nagyúr
Nincs valakinek egy eladó fehér vagy áttetsző tokja a telefonhoz? Az se baj, ha kicsit használt, csak amit feb. 21-én rendeltem a Gearbestről, még mindig nem ért ide (még Mo.-n sincs...). Privát, ha van.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dominó85
addikt
#31#telefonszám - elvileg ezt tárcsázóba beírva váltogatja az inkognitó, számkijelzés be/ki részt.
Beállítások -> Telefon (Call Settings) -> Hívószámkijelzés (Caller ID)
Most már tényleg tele a tököm, hogy nincs a kezemben a telefon...
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
CATTER
csendes tag
kellene egy kis segítég hol lehet beállitani hogy a telefon hívásnál elküldje a számomat
-
coal56
csendes tag
Tud vki normális dual sim dialert (ami tud speed dialt)?
Mert a true dialer az utolsó frissítés óta már nem csak reklámokat tol, hanem vissza is számol közben h vegyem meg a vackát. -
Amiens
tag
Valami nincs rendben, ezt a hibát dobja, ha telepíteni akarom a TWRP-t...
C:\adb>fastboot flash recovery -i 0x2b4c recovery.img
error: cannot load 'recovery.img'iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Én is telepítettem a következő [link] alkalmazást a névjegyek szinkronizálásához mert pár napja nekem is megállt. Adtam hozzá engedélyt újra indítottam a telefont, de semmi. (Próbáltam telepíteni az előző verziókat is.) Van valami ötletetek hozzá?// -
-
Csapoati
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3114 üzenetére
Ehh, az sem segített, de a QFIL-t újraindítva már ment. Köszönöm a segítséget!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3112 üzenetére
Köszi, azon a részen túl is sikerült jutnom. Elvileg mindent jól nyomkodtam, majd a downloeadra rányomva ezt kapom:
zuk_z2_Z2131_ZUI_2.3.042_ST_161013_QPST - Ezt a ROM-ot próbáltam felrakni. Mi lehet a gond?
-
tibcsi0407
félisten
válasz Csapoati #3111 üzenetére
Mármint van egy CDrom opció az USB kapcsolatoknál. Azon van a ZUKusbdriver. De ha esetleg nem lenne meg, akkor a legújabbat megtalálod a ZUK Edge leírásomban a csomagban. Ott van fastboot, qfil és minden csoda egy helyen.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Csapoati
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3110 üzenetére
Óóó... akkor már fel volt telepítve, ez volt a nyűgje. Köszi!
-
Csapoati
nagyúr
Szeretném feltenni a gyári ROM-ot, de a ZUK USB Driver telepítésénél ezt kapom:
Ilyen volt a cikkben szereplő linkről letöltött 1.05-nél, illetve a képen látható 1.06-nál is. A Win 10-et speciális módban indítottam újra, az illesztőprogramok nem kérnek aláírást.
Valamit rosszul csináltam?[ Szerkesztve ]
-
CATTER
csendes tag
Hello mindenki új tulaj vagyok és nen találom azt a beállítást hogy híváskor el küldje a számom . előre is köszi.
-
buca84
őstag
Francko féle ROM -on (6-os) hol lehetne beállítani a mobil adat figyelést?
Eddig itt próbáltam:Safe Center - Data Usage - Click Calibrate - Data quota - Ha a click calibrate -re megyek, akkor visszadob a Data quota -s beállításhoz, de mennyiséget nem tudok beállítani.
Ez vmi bug lehet?
3G watchdogot pro -t próbáltam ,de nagyon megbízhatatlanul mért. -
ooooobi
senior tag
-
tiger71
aktív tag
válasz ooooobi #3100 üzenetére
Itt leírja Tibcsi mit telepíts (a lap alján), ott fel tudod tolni a play áruházat, gmailt...stb
Tuti, hogy nincs fent a gmail, mert nem is jelenik meg a listádban, így nincs mit szinkronizálni!
OTA frissítésnél marad minden adat! Ha QFIL-el teszed fel, akkor ugrik minden!
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest