Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Sziasztok! Hosszas nézelődés után végül egy Zuk Z2 mellett tettem le a voksom. Most adom le a rendelést Gearbesten, a kérdesem az, hogy érdemes gyári rommal kérnem a cuccot, vagy jó az is, amivel ők küldik (már ha tesznek rá sajátot)? A lehető legkevesebb mókolást szeretném, az angol nyelv sem zavar, sőt az utólag telepítendő Google appok sem (Redmi Note 3 MTK-ról jövök ).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Ez a Gearbestnél se szuokott gond lenni. meg a Banggoodnál csak fehér van, én meg feketét szeretnék. Amúgy ha megcsípik a vámon, az se katasztrófa, akkor is megáll kb 69 ezernél, ami szerintem ilyen hardverért ajándék.
szerk.: Bááár, most elgondolkodtam, a fehér nem gyűjti annyira az ujjlenyomatokat. Vajon a Banggoodnál érdemes az EMS szállítást kérni ~4 ezer Ft-ért?
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Dominó85 #2779 üzenetére
Már mindegy, fehéret vettem. Egyébként közben rájöttem, hogy mivel a munkahelyemen tokban kell lennie (nyilván áttetsző szilikonosban lesz, ha már ilyen szép), így tulajdonképp mindegy is volt a szín, koszolódni és karcolódni meg szintén nem fog. Alig várom, hogy megérkezzen.
-
Csapoati
nagyúr
No, ma sikerült átvennem a ZUK Z2-met (számomra kicsit még hihetetlen, hogy standard szállítással ideért 9 munkanap alatt a cucc, le a kalappal a Banggood előtt). Kinézetre nagyon szép, kimondottan érdekes az üvegszálas oldalorítás, de tetszik, minőségi hatást kelt. A hangerőgombok picit lötyögnek függőleges irányban, ennyi még belefér. A ROM viszont nem semmi, 2.0.093 ST néven fut és a magyar fordítástól még a könnyem is kicsordult, olyan nyakatekert volt csomó dolog. Holnap le is cserélem gyárira.
Mindenesetre ez az eddigi legjobb telefonom, nem is kérdés. Köszönet tibcsi0407-nek a nagyon jó leírásért, ez hozta meg a kedvem hozzá.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Szeretném feltenni a gyári ROM-ot, de a ZUK USB Driver telepítésénél ezt kapom:
Ilyen volt a cikkben szereplő linkről letöltött 1.05-nél, illetve a képen látható 1.06-nál is. A Win 10-et speciális módban indítottam újra, az illesztőprogramok nem kérnek aláírást.
Valamit rosszul csináltam?[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3110 üzenetére
Óóó... akkor már fel volt telepítve, ez volt a nyűgje. Köszi!
-
Csapoati
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3112 üzenetére
Köszi, azon a részen túl is sikerült jutnom. Elvileg mindent jól nyomkodtam, majd a downloeadra rányomva ezt kapom:
zuk_z2_Z2131_ZUI_2.3.042_ST_161013_QPST - Ezt a ROM-ot próbáltam felrakni. Mi lehet a gond?
-
Csapoati
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3114 üzenetére
Ehh, az sem segített, de a QFIL-t újraindítva már ment. Köszönöm a segítséget!
-
Csapoati
nagyúr
Nincs valakinek egy eladó fehér vagy áttetsző tokja a telefonhoz? Az se baj, ha kicsit használt, csak amit feb. 21-én rendeltem a Gearbestről, még mindig nem ért ide (még Mo.-n sincs...). Privát, ha van.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz Dominó85 #3363 üzenetére
Egyetértek. Én is kicsit ódzkodtam a fehértől, de élőben gyönyörű. A fekete keretes tempered glasstól meg a gomb fehér marad, ami aztán tényleg elég hülyén nézne ki.
-
Csapoati
nagyúr
Én vagyok az egyetlen, aki gyári 2.5-ös ROM-mal használja a telefont (megelégedéssel)?
-
Csapoati
nagyúr
A Samsung sem hibátlan... Egyébként nekem az jött le ebből a röpke 20 hozzászólásból, hogy neked nem tetszik a telefon, meg igazából nem is tudnád kihasználni a Samsunghoz képesit előnyeit (főleg a hardvert), a hátrány meg rosszul is érintene (fényképező, ROM-csere). Akkor tulajdonképp min is gondolkozol? Ez a telefon nem neked való.
-
Csapoati
nagyúr
Pl. játszani. A Real Racing 3 megközelítőleg sem futott olyan szépen eddig egyetlen telefonomon sem, mint ezen. Aztán az Redmi Note 3-amon pl. el sem indult az F1 2016. De a weboldalak betöltése is jóval gyorsabb ezen, pedig a RN3 sem volt épp lassú. A memóriakezelése is jobb talán, vagy csak a +1 GB RAM-nak köszönhetően szinte soha semmit nem zár be magától a készülék.
De most nem igazán értem mi a bajod. Ahogy a tulajok többségének tetszik? Hát nehogy már ne írjam le, ha egyszer tényleg tetszik. Nekem a fém hátlapos RN3 után ez sokkal minőségibbnek hat, az üvegszálas keret pedig vagány. Nem állítom, hogy ez a prémium, de jó érzés kézbe venni és használni is. Főleg ennyiért nagyon jó vétel volt (52 ezer újonnan).
Továbbra is azt mondom, hogy ez a telefon nem neked való. Az A5 2016-nak nagyon szép az AMOLED kijelzője meg marha jó képeket is csinál.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz batai15 #3996 üzenetére
Hm, érdekes. Nekem a kezdetek óta nincs rajta fólia (vettem, csak nem tettem rá), és 0 karc látható. Pedig még zsebben is tartom, ahol a por is karcolhatja. Igaz, kulcs meg ilyesmik nincsenek mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest