-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
válasz
Dominó85 #5501 üzenetére
Sajnálom hogy ez történt veled. Én full pucéran használom, mivel így 7 év után nem kímélem már. Azt kell hogy mondjam hogy egy ideális világban így használnék minden telót. Semmiféle védelem. Ez a kis 5 colos cucc még a kávákkal is olyan pici hogy eltűnik a kezemben, pláne a zsebemben. Persze karcolódik is. Ezeken még semmiféle védelem nem volt szerintem. Nem lenne rossz egy megfizethető márka ebben a méretben, mert a korábbi ASUS zenfone 8-9-10 nagyon drágán nyitott. Valami amoled, felbontás maradhat, s napi 7 gen 3...
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
ClassGSM-be NE vigye senki a telefonját. Én elvittem a ZUK Z2-t és a Xiaomi Mi Note 2-m akksi és hátlap cserére. A karcmentes Mi kijelzőmre varázsoltak 2 brutálisat és vagy egy tucat kisebbet. Ja és feltették a hátlapot, ami még aznap megfeszült és szarrá tört ... A Zuk-nál meg szerintük a Lenovo márkaszerviz szakbarbárok sora, közben meg hátlaplevételkor elvágták a bekapcsoló/hangerő szalagkábelét. Na ezek után félek, hogy a ZUK milyen állapotban kerül vissza hozzám. Azon szerencsére elöl is volt fólia. A hátlap meg Aliexpressről egy igen minőséginek tűnő darab. A mérgem szintjét szerintem be tudja mindenki lőni egy 1-10-es skálán. Ja és ráadásul limitált kerámia lapos volt az Mi Note 2 ...
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
lo Jól össze van rakva, szép, erős, kiváló az akkumulátora és nagyon jó support van mögötte.
- ZIDOO médialejátszók
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest