- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rien01
csendes tag
Találtam egy hóeséses "videótesztet ": Youtube
vajon a felvételen látható kisebb laggokat mi okozhatja
-
Rien01
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #5128 üzenetére
Nem....minden ember megkérdezi, hogy megy e pl a gta3...Én azt kérdeztem, hogy milyen komolyabb játékok futnak már? Mivel bármikor jöhetnek újabb átiratok inteles procira, így ezt a kérdést szerintem nem lehet megválaszoltnak tekinteni pl egy másfél hónappal ezelőtti hozzászólásból...bocs
OFF:
Kérlek mások nevébe ne beszélj, hogy kinek mihez van kedve hozzászólni! Ha te az én kérdéseim sablonosnak érzed, akkor csak nyugodtan görgesd tovább az egeret..ON: Zsolt_72 köszönöm a válaszod és a linket, így biztosabbra megyek, hogy jó választás lesz ha megveszem ezt a készüléket!
Tomacko nem piszkálsz, félreértettél én nem a Discovery Channelnek szeretnék dokumentum filmet forgatni
csak érdekelt, hogy a mindennapi használatkor mennyire jó illetve rossz minőségű képek születnek. Pl itt egy hsz-ben olvastam, hogy egy beltéri eseményen készült fotósorozat eléggé gyérül sikerült!
A feltöltött képeket és videókat láttam de azok meg nem támasztották alá azt, hogy használhatatlan lenne a kamera!Csak ennyit akartam, köszönöm!
-
Rien01
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #5109 üzenetére
Köszönöm, de gyakorlatilag nem válaszoltál semmire...
Képeket - videókat láttam amik fel lettek töltve...
De nyilván te sem a rosszul sikeredett képeket fogod megosztani a nagyközönség előtt
A fórumot meg már sokszor elolvastam..
Ha Nexus 4 kellene akkor nem ebbe a fórumba tettem volna fel a kérdésem..
Remélem lesz más aki érdembe tud nekem válaszolni.. -
Rien01
csendes tag
Sziasztok!
Nemsokára szeretném meglepni magam egy ZTE Grand x IN-el.
1) Valaki már próbált komolyabb játékot futtatni rajta, és ha igen mit?
Sok fórumot végig olvastam már a telefonnal kapcsolatba, néhol említik, hogy a kamera nagyon kacat.
2) Amiket én néztem youtube-on videókat ott relatív szép felvételt csináltak, nektek erről mi a véleményetek.
Olvastam pár hsz-el előttem írják,hogy a wifi kapcsolat miatt olykor használhatatlan a kijelző!
3) Ez gyakori hiba ami mindenkinél előfordult vagy csak egy-egy embernél jelentkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest