- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
Nálam a Justice Legends és az új NFS is jól megy.
ZTE Acqua is megkapta a JB-t. ZTE osztogatja rendesen a brandek között elsőként a frissítéseket. Lehet reménykedni!
Bár én azt mondom nem kell kapkodni, így is egy überállat telefon, de ha ki lesznek javítva a kisebb szoftveres hibák akkor azért respect a ZTE-nek!
-
golyós
addikt
Mi a komoly játék?
Ha esetleg leirnád neked mi a komoly játék akkor lehet, hogy kapnál választ.
Mikre vagy kiváncsi?
(asphalt 7,Gta 3,Dead trigger,Subway surf) Nálam ezek vannak fenn,de kipróbáltam egy párat mire ezek maradtak.(ja Little pet shop és Talking ginger a gyerekeknek) -
-
Tomacko
őstag
Nem piszkálni akarlak én sem és az előttem szóló sem, de csak őt tudom ismételni, olvasd el a fórumot keress rá benne képekre videókra és játékokra és meg fogod kapni a válaszokat anélkül, hogy feleslegesen szaporítanánk a hozzászólásokat. Ja és nincs köztünk egy profi fotós sem aki csodát tudna tenni a kamerával amit kaptunk. Kamera témában Rizso barátunk lehet a nagy segítséged amúgy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Mobilinternet
- Vicces képek
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest