Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
erre tudtok esetleg javasolni valamit? "Lehet láma kérdés, de nincs valami megoldás(app) arra, hogy szükség esetén kapcsoljon 3G-re, de ha semmi nem használja ki, akkor váltson az energiatakarékos 2G-re"?
vagy technológia korlátai vannak?Ma már kétszer kapcsolódott ki a telefon zsebben tartva.(kikapcsológomb hosszan benyomódott)
Egyszer akkor mikor reggel indultam el itthonról és leguggoltam cipőfűzőt bekötni, majd délután egy ügyfélszolgálaton kellett várakoznom és egy kanapéra ültem le. Most mindkét alkalommal megéreztem a kikapcsolás során adott rezgést, de mindenképpen zavaró.
Öltönyben járok, nem szűk gatyát hordok, zsebben akarom tárolni a telefont.
Pl az átalakított ROM-okat nem lehetne úgy módosítani, hogy képernyőzár feloldása nélkül ne lehessen kikapcsolni a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő