- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
ggeleven #9757 üzenetére
Az szép.
Ahogy olvasom eléggé résen volt az ügyintéző, de még így is bullshit szaga van. Lehet érzik hogy már égető probléma ez az update. Emlékszem tavaly tavasszal az Alcatel ugyanezt csinálta. Az utolsó utáni pillanatban adták ki a Gingerbread (2.3!!!!) update-et OT990hez, az utolsó utáni-utáni pillanatban, miután már mindenki elküldte őket a halál pont oda, és miután bejelentették, akkor sem ment az egész zökkenőmentesen és pl. én is csak nyáron tudtam frissíteni. Szánalom hogy tudnak ennyire ráülni erre a témára. És itt ráadásul nincs is Sense/MotionWiz, csak ez a Myeasyacess (bár ne lenne)Amúgy köszönöm a screenshot segítségeket. Én is próbolkoztam ezzel, csak nem hosszan nyomtam le a gombokat, de így már patent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest