Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
Canonfan #508 üzenetére
Alkalmazás-kompatibilitási problémám még nem volt, bár eddig legfeljebb 50-60 programot próbáltam ki.
Sőt megismétlem, hogy az egész OS és az android marketről utólag telepített alkalmazások is nagyon gyorsan és gond nélkül futottak.Egyetlen félig-meddig kivételbe botlottam bele eddig: szerettem volna működésre bírni a készülékben eddig némáságra ítélt FM-csipet (BCM4330-as, elvileg adó-vevő! egység). A Spirit FM alkalmazással sistergés formájában sikerült a rádió zajt befognom, sajnos azonban bedugott fülhallgató (antenna) ellenére sem tudtam állomásokat behangolni. Vagyis ez sem az inteles lapkakészlet rovására írandó, sőt maga a programfejlesztő is meglepődött, hogy a meghajtóprogramja ezekszerint inteles processzoron is fut, pedig azt hitte csak ARM-en működik. Enélkül ugyanis szerinte zajt sem tudtam volna befogni. Emiatt kilátásba is helyezte, hogy amennyiben jobban elterjed a platform, akkor megnézi megoldható-e a dolog. Sajnos most más irányban fejleszt. Remélem megnyugtató, ha egy ARM-es fejlesztő meglepődik azon, hogy olyan kód is fut az intelen, ami elvileg nem arra készült. (Ez alapján azt gyanítom, hogy az intel alapesetben talán ARM-et emulál és csak x86-os kód esetén vált a számára natív üzemmódra. Persze ez csak tipp.)
A ZTE-t is kérdeztem, annyit mondtak, hogy ezen a készüléken nincs FM-rádiózási lehetőség. Erre persze korábban magam is rájöttem, és a válaszból nem derül ki, hogy ennek szoftveres oka van, amin talán már dolgoznak és valamikor elérhető lesz, vagy üzleti megfontolásból mégsem akarják használhatóvá tenni a rádiót.
Vagyis eddigi legrosszabb élményem a készülékkel, hogy specifikáció szerint van rádió és az be is van építve, jelenleg azonban mégsem használható. Mondjuk ilyen korábbban a Samsung Galaxy és Ace szériával is előfordult, bár idővel használatba lehetett venni ezek esetén. Ha esetleg mégis használható rádióval érkeznének meg a készülékeitek, azt kérem jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest