Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
ha a telefonon a szoftverfrissítés menüben lefrissítem a szoftvert, úgy kireseteli a telefont, vagy megmarad minden program és beállítás?
Ez érdekelne engem is, + hogy ilyenkor a sim kártyát benne lehet hagyni?
Én még nem frissítettem OTA-n mert az előző telefonomon (HTC Tattoo) eszméletlen outdated volt a gyári rom, (1.6-os Android) és nem is foglalkozott vele a HTC már különösebben (pedig meg volt igérve rá a 2.1) szóval amint összehozták rá a teljes értékű 2.3-at az XDA-n azóta főzött rommal használtam, ott meg nem volt OTA frissítés, ezért kérdezek csupán ilyeneket, hogy hogy megy ez...

Gondolom, ha a wipe data nincs bepipálva csak a cache, akkor maradnak az appok, kérdés, hogy ezt lehet-e ennél a frissítésnél így, mivel frissült a kernel is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest