- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ASRMartyn
tag
Na én ma mentem vissza a szervizbe a fentebb említett elkészített videofájllal. A másik szervizeshez kerültem, nem kérte a felvételt, elhitte, sőt már volt az asztalában egy kis post-it, amire ki voltak neki írva a lehetséges cserekészülékek. Sony Xperia M-et és Samu Galaxy Ace 3-at ajánlott. Kérdeztem Nokia? Mondja van, Lumia 625, de hogy nem ajánlja android után a windows phone-t, mert hogy más, meg zártabb. Segíteni próbált, de én már döntöttem, hogy oprendszert váltok, szóval hozta nekem egyből!
Bár 820-t szerettem volna, de mivel nem volt neki felírva, nem akartam kekeckedni. Garanciáról annyit, hogy mondta, elvileg nem indulna újra, de mivel neki nem fáj, ezért állított ki nekem egy újat, szóval ez szervizestől függ. Szóval ma én is sikerrel jártam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan 3 év jótállás
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest