Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #10592 üzenetére
Ez lényegében igaz, csupa "büdzsé" telefonjaim voltak, és ez az első, amin ilyen világító izé van, amit vakunak csúfolnak. Mivel vakum viszont volt már, volt egy elképzelésem, hogy emez mire jó, és pont azt is hozza a termék! Kis pénz, kis vaku, nagy pénz, nagy vaku! Aki (relatív) olcsó telefont vesz, szerintem kell rendelkezzen némi kompromisszum-készséggel. Aztán ez kinél milyen mértékű. Aki felháborodik egy nem teljesen egyenletes megvilágításon, aminek az eredete egy rizsszemnél kisebb LED, annak szerintem nem kellene sajnálni a zs-t egy prémium készülékre.
Amúgy beszélgettem szervizesekkel (nem T* hanem ZTE felől, bár nem vagyok ZTE-s, de ismerek párat közelebbről) szerintük globálisan 15% körül van a szervizre szoruló példányok aránya! Korábban HTC-nek dolgoztak, a ZTE új nekik. Szintén szerintük a többi gyártónál sem jobb az arány. Az is igaz, hogy főleg a használattal előálló hibákról szóltak, arra nem tértek ki, hogy a szinte azonnal előálló "gyári hiba" milyen arányú, és a számokat sem támasztották alá részletes adatokkal.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Winchester95 #10592 üzenetére
Én nem védek senkit és semmit, a hozzászólást általánosságban írtam le, köze nem volt a telefonodhoz, vagy a hibához.
Amennyiben úgy érzed hibás, ki kell cseréltetni, ha a következő is az, megint, és megint, mikor megunod végleg, pedig meg kell szabadulni a telefontól, ezt tudom Neked javasolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő