Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazek99
csendes tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már az MHL/HDMI kimenetet? Eléggé ellentmondó info-k vannak róla a neten - specifikációkban általában nem szerepel, de egy orosz fórumon idéztek a ZTE-től egy választ, hogy működik, csak megfelelő kábel kell - hogy mi a megfelelő, arról persze nem írtak.
Én egy Samsung 11 pin-essel kipróbáltam, azzal nem ment, 5 pin-eshez viszont nem férek hozzá és nem adnék ki látatlanban 4k Ft-ot.(Tudom van miracast/chromecast, de nekem főleg játékra kéne, ami wifin állítólag nem teljesen smooth).
-
ldavid95
újonc
Én ezen ZTE Geek és egy JiaYu G4S(16gb/2gb változat) között vacilálok.
Árban ugyan ott vannak, szóval nem is az a gondom. Ti melyiket ajánlanátok? -
válasz
üzenetére
40$ difi, plusz a vám -> ha ~12500,- Ft többletet megér neki, akkor vegy e a T11-et.
Azt tudom, hogy én soha többé THL...három volt, egyik egyből ment vissza pixelhibával (függőlegesen egy komplett csík), másik kettőnek pedig a kamerája ment tönkre, úgyhogy én már nem tudok elfogulatlan lenni.
Én biztosan a ZTE-t venném újra, sőt, gondolkozok a ZTE Nubia Z5S-en is, mint lehetséges utód.Szerk.:
Pixelhibás: THL W200
Kamerahibás: másik W200 és egy W8 -
törölt tag
Haverom ezen ZTE Geek, és a THL T11 között vacillál. Szerintem a THL jobb választás. Szerintetek?
-
válasz
ATM_automata
üzenetére
Sebességre semmi panasz, minden azonnal történik és a 2GB RAM-nak köszönhetően a multitasking is szélsebes

Komolyabb játékok alatt kicsit felmelegszik, de egyáltalán nem vészes. Általános használat mellett pedig nem "fűt".
Tegnapi nap: 11h bekapcsolva töltött idő (3g, szinkronizálás, Clash of Clans nevezetű játék
stb) és 3,5h képernyő bekapcsolva, szóval nem rossz, de nem is kiemelkedő.
Android 4.2.2, kompatibilitási gondok, hibák pedig nincsenek, egyedül a wifi modul talán az, ami a volt mtk-s telefonjaimnál kicsit gyengébb (pedig ez már tudja az 5GHz-es sávot). -
Dhampir
félisten
válasz
ATM_automata
üzenetére
Ez engem is érdekel.

-
válasz
ATM_automata
üzenetére
Aliexpress ETStar webshoptól rendeltem (nekik már elfogyott) 180$-os áron, áfával együtt 55k lett a vége. Nagyon meg vagyok vele elégedve

-
ATM_automata
őstag
MiniDeal-en lehet kapni. Valaki rendelt már ilyet? Megéri megvenni?
-
ampulla
aktív tag
EtoTalk-ról lehet rendelni csak 250$ + shipping. Nem tudom mennyire megbízható az oldal, de a kommentek alapján kiküldik a cuccokat becsületesen. Nektek van már valami tapasztalat esetleg vélemény?

-
Nagyon remélem, hogy ez azzal jár, hogy a GXI-re is Kijön a Jelly Bean, ha már van x86os,éles verziójuk....
-
IkszIpszilon
aktív tag
Méreteit lehet tudni?
-
tjb007
nagyúr
válasz
blade zte
üzenetére
Jó a képzelőerőd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezzel csupán annyi a probléma, hogy arra a 8GB-os NAND flash chipre ami a telefonban található igazi bravúr lenne felnyomorítani az Andorid mellé még egy teljes értékű Windows 8-at is.
A WP8 még csak-csak felmenne, de azzal is már nagyon szűkös lenne a dolog. -
blade zte
őstag
Ha ZTE, geek a neve, és clovertail+ a procija, csakis egyet jelenthet: Egy dual os olcsó telefon.

Remélem nem lesz túl lassú a windows 8. De inkább ubuntu jöjjön, akkor még licenszdíj sincs a windowsra.De lehet, hogy lenovo k900 inkább, mert az egyéb dolgok is csúcson kellenek.
-
Xrx
csendes tag
70k körül jó lenne, a Grand X IN-ből kiindulva szerintem ezzel sem lesz semmi baj.
-
mikersz1
senior tag
tetszetős darab

-
daniel909
addikt
egész jól fest. a zte kezd kikupálódni

-
Szerintem totál vállalható készülék, nekem tetszik kívül-belül.
Kíváncsian várom, meg egy tesztet is róla... -
Spancho
senior tag
Tényleg jónak tűnik de lesz vagy 80-90k huf annyiért meg már nem is lesz olyan jó

-
BDave
őstag
Egy NFC még beleférhetett volna, de jónak tűnik!
-
dokee78
félisten
ZTE-hez képest jól néz ki.
Elviselném. -
Peterson_
addikt
Nem tűnik rossznak, viszont remélem ez a "Geek" csak amolyan belső kódnév.
Szerintem elég gagyi.
Duliee
Oroszországtól Keletre nem?
-Szerintem nem
-
tjb007
nagyúr
Nem lehet tudni még sem az, hogyt hol, sem azt, hogy milyen áron kerül piacra.
Mivel a ZTE nem a Lenovo, akinek Oroszországtól nyugatra megszűnt létezni a világ (a telefonokat tekintve), ezért ugyanannyi esély van arra, hogy jön hozzánk (ha nem is közvetlenül) is mint az ellenkezőjére. -
Retekegér
MODERÁTOR
Azért a Lenovo szebb köntösbe rakta. Európa szerepel a piacok között?
-
tjb007
nagyúr
Az a GeeksPhone.
-
Graphics
Jómunkásember
Valamiért rémlik ide egy Firefox OS, legalábbis a Geek név kapcsán, de az Snapdragon-os volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Árban ugyan ott vannak, szóval nem is az a gondom. Ti melyiket ajánlanátok?